ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Τσίπρα με τους προέδρους των δικαστικών ενώσεων

Συνάντηση Τσίπρα με τους προέδρους των δικαστικών ενώσεων

Εν μέσω μαινόμενης αντιπαράθεσης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνησης με αφορμή το δημοσίευμα περί εξαγοράς ψήφων βουλευτών και την σχετική επίκληση εκ μέρους του Π. Σκουρλέτη, η οποία και προκάλεσε την γνωστή εισαγγελική παρέμβαση, ο Αλ. Τσίπρας συναντάται σήμερα με εκπροσώπους του δικαστικού κλάδου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα υποδεχθεί το μεσημέρι στο γραφείο του στη Βουλή τους προέδρους των Δικαστικών Ενώσεων (Δικαστών και Εισαγγελέων, Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας, Διοικητικών Δικαστών, Εισαγγελέων Ελλάδας, Δικαστικών Λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου, Μελών Νομικού Συμβουλίου του Κράτους).

Η συνάντηση πραγματοποιείται σε μία περίοδο κατά την οποία η ένταση της πολιτικής αντιπαράθεσης έχει χτυπήσει κόκκινο και οι κατηγορίες μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης εκτοξεύονται με καταιγιστικό ρυθμό, με εμπλοκή πλέον και της Δικαιοσύνης.

Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ δεν παρατηρείται μέχρι στιγμής καμία διάθεση υποχώρησης, έπειτα από την κλιμάκωση που προξένησε η παρέμβαση του κ. Σκουρλέτη.

Διαβάστε επίσης:

Στον πρωθυπουργό σήμερα η Αμάλ Αλαμουντίν-Κλούνεϊ