ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκουρλέτης: Δεν υπάρχει κανένα απολύτως ζήτημα με τις συντάξεις

Σκουρλέτης: Δεν υπάρχει κανένα απολύτως ζήτημα με τις συντάξεις

Νέες διαβεβαιώσεις ότι δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία για τις συντάξεις, έδωσε σήμερα, Παρασκευή (30/01/2015) ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στο MEGA, διαβεβαίωσε πως «δεν υπάρχει κανένα απολύτως ζήτημα» με τις συντάξεις.

Μάλιστα, ερωτηθείς σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του γενικού γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργου Ρωμανιά, ανέφερε ότι «μεγεθύνθηκε μια αναφορά η οποία δεν φάνηκε να έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα», υπογραμμίζοντας ότι ο αρμόδιος υπουργός Δημήτρης Στρατούλης ήταν σαφής.

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Ρωμανιάς σε δηλώσεις του χθες, Πέμπτη (29/01/2015), είπε χαρακτηριστικά τα εξής: «Έχω την αίσθηση ότι τον Γενάρη και τον Φλεβάρη προβλήματα καταβολής συντάξεων, δεν υπάρχουν. Τον Μάρτη τα πράγματα θα είναι λίγο σφιχτά, μέχρι τότε, όμως, θα βρούμε λύση».

Ακολούθησε παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρη Στρατούλη. «Καμία ανησυχία να μην υπάρχει. Η νέα κυβέρνηση και το υπουργείο έχουν διασφαλίσει το κάθε ευρώ για κάθε σύνταξη για όλους τους μήνες, για όλα τα χρόνια. Οι συντάξεις είναι εγγυημένες», τόνισε ο κ. Στρατούλης.

Σχετικές ειδήσεις