ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοψήφισμα-Καμμένος: Μας ζητούν να αφοπλίσουμε την Ελλάδα

Δημοψήφισμα-Καμμένος: Μας ζητούν να αφοπλίσουμε την Ελλάδα

«Άστραψε και βρόντηξε» ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση επί της πρότασης του πρωθυπουργού για διενέργεια δημοψηφίσματος.

Βαθιά πατριωτική ομιλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας - Λάβρος κατά των δανειστών και της αντιπολίτευσης - Έβγαλε στη «σέντρα» δημοσιογράφους των «μαύρων» ταμείων του ΚΕΕΛΠΝΟ

«Αυτές οι 16 σελίδες αποτελούν την ταφόπετρα του έθνους, τον επίλογο για μακρόχρονης ιστορίας της δημοκρατίας», είπε ο κ. Πάνος Καμμένος στρέφοντας τα βέλη του κατά των πιστωτών και της παγκόσμιας τοκογλυφίας.

Η υπογραφή της συμφωνίας των δανειστών θα σημάνει το τέλος της υπεράσπισης της πατρίδας, υποστήριξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Μας ζητούν να σταματήσουμε να προστατεύουμε την εθνική και εδαφική μας κυριαρχία, να αφοπλίσουμε την Ελλάδα», είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υποστηρίζοντας πως οι δανειστές με τις προτάσεις τους ήθελαν ξεκάθαρα να υποτάξουν τον ελληνικό λαό και σε καμία περίπτωση συμβιβασμό.

«Η ελληνική κυβέρνηση, η κυβέρνηση που εξελέγη στις 25 Ιανουαρίου με τη λαϊκή εντολή να τερματίσει την εποχή των μνημονίων, έκανε επί πέντε μήνες σκληρές προσπάθειες προκειμένου να βρει μια λύση μες στην Ευρώπη των εθνικών κρατών, μες στην Ευρώπη της Δημοκρατίας, μες στην Ευρώπη των ίσων. Την Ευρώπη δηλαδή, που έβαλε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής την Ελλάδα, συνομιλώντας και προσπαθώντας ακόμα και κατά παράβαση της εντολής που είχε λάβει να συμβιβαστεί για να πάμε στο αύριο. Απ’ τη μεριά των θεσμών η απάντηση ήταν ένας απόλυτος φασισμός, ένα παιχνίδι του σκωτσέζικου ντους», τόνισε ο κ. Καμμένος

«Ζητούν ουσιαστικά κατάργηση επικουρικών, κατάργηση ΕΚΑΣ, βαριά φορολογία για αγρότες, βαριά φορολογία για ακίνητα. Αν αυτά εφαρμοστούν, θα είναι η ταφόπλακα του έθνους», τόνισε.

«Ο ελληνικός λαός δεν δέχεται να του κουνάνε το δάχτυλο, δεν δέχεται να τον απειλούν ότι θα του κλείσουν τις τράπεζες. Η υπογραφή της συμφωνίας θα σημάνει το τέλος της υπεράσπισης της πατρίδας», είπε ο κ. Καμμένος.

«Προσπαθήσαμε, με πρώτο τον πρωθυπουργό, να βρούμε συμβιβαστική λύση. Να ξέρουν όμως, ότι αν το πάνε στο άγριο, και αν πάνε να εκβιάσουν τον ελληνικό λαό, θα μας βρουν ενωμένους, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, απέναντι στην προσπάθεια να καθοδηγήσουν σε ένα δημοψήφισμα στο οποίο θα παραδοθεί η χώρα. Είναι οι τελευταίες ώρες της πατρίδας μας. Οι τελευταίες ώρες που θα πρέπει όλοι να ενωθούμε», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Σε αυτόν εδώ τον τόπο, όποιος τόλμησε να απειλήσει το έθνος και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων, έχασε. Θα χάσουν και αυτοί λοιπόν», κατέληξε.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κατήγγειλε με θάρρος δημοσιογράφους οι οποίοι φέρονται να δωροδοκούνταν μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ, για να διαμορφώνουν κλίμα τρομοκρατίας στον ελληνικό λαό και να εξυπηρετούν τα σχέδια των δανειστών και του ΔΝΤ.

«Έχω στα χέρια μου την απάντηση από την έρευνα του ΚΕΕΛΠΝΟ. Είκοσι πέντε εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν τα τελευταία 5 χρόνια, "μαύρα", σε δημοσιογράφους, είτε απευθείας είτε μέσω off-shore εταιρειών, όχι για να προπαγανδίζουν βέβαια τη γρίπη ή τα εμβόλια, αλλά για να αποτελούν "πιστόλια" εναντίον εκείνων που πήγαιναν εναντίον της Νέας Τάξης πραγμάτων και των οδηγιών που έδιναν οι δανειστές. Με έβγαλε φωτογραφία πριν από λίγο ένας φωτογράφος και το έβγαλε ένα site, τη συνομιλία μου με τον πρωθυπουργό. Λες και είπαμε τίποτα, τα sms, λέει, που ανταλλάσσαμε. Ξέρετε πόσα πήρε ο δημοσιογράφος αυτός, για να γράψει στη Βουλή και Ευρωβουλή; Για τα "εμβόλια" από το ΚΕΕΛΠΝΟ; 440.000 ευρώ μέσα σε πέντε χρόνια. Ποιοι τα υπέγραψαν; Για ποιο λόγο τα δώσανε; Από πού κι ως πού, εταιρεία πήρε 440.000; Ζητώ από τον Εισαγγελέα Οικονομικών αύριο το πρωί να μπει στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Και να πάρει τη διακίνηση μαύρου χρήματος, για να βγαίνουν σήμερα τα κανάλια και να απειλούν τον ελληνικό λαό. Και να του λένε, κάνε μόνος σου bank-run, ρίξε τα ATM, διέλυσε τις ελληνικές τράπεζες, οδήγησε στον πανικό τον ελληνικό λαό, κάνε τον δούλο των δανειστών και εκείνων οι οποίοι έρχονται να καταστρέψουν την πατρίδα μας. Αυτή είναι η αλήθεια».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων