ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιαννόπουλος: Εντελώς ανυπόστατη η λίστα με τα ονόματα των δημοσιογράφων που χρημάτισε το ΚΕΕΛΠΝΟ

Γιαννόπουλος: Εντελώς ανυπόστατη η λίστα με τα ονόματα των δημοσιογράφων που χρημάτισε το ΚΕΕΛΠΝΟ

Παντελώς ανυπόστατη είναι η αναφερόμενη λίστα σε φυσικά πρόσωπα δημοσιογράφων οι οποίοι χρηματίστηκαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Κέντρου κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος.

Όπως αναφέρει ειδκκότερα ο κ. Γιαννόπουλος, «το ΚΕΛΠΝΟ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ αποζημίωσε ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ (φυσικό πρόσωπο), αντιθέτως το ΚΕΕΛΠΝΟ διαχρονικά και βάση αρμοδιότητας, υλοποιεί εκστρατείες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μέσω των ΜΜΕ- τηλεόραση, ραδιόφωνο, τύπος, διαδίκτυο κτλ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ κ. Γιαννόπουλος, με αφορμή την λίστα που κατέθεσε την Τρίτη ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Πάνος Καμμένος, έχει ως εξής:
«Ως Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ για την εύρυθμη λειτουργία του Οργανισμού είμαι υποχρεωμένος να αναφερθώ σε πρωινές δηλώσεις του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Π.Καμμένου και να τονίσω ότι ο Οργανισμός αυτός του Υπουργείου Υγείας επιτελεί ένα υψηλότατο επιστημονικό έργο στο χώρο της δημόσιας υγείας.

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr