ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρβιτσιώτης: Χθες διαπίστωσα λογική ατελείωτου μίσους για τους πολιτικούς

Βαρβιτσιώτης: Χθες διαπίστωσα λογική ατελείωτου μίσους για τους πολιτικούς

Μια λογική μίσους προς το μέρος των πολιτικών διαπίστωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης κατά τη χθεσινή απόπειρα λιντσαρίσματος στο Σύνταγμα από την οποία περιέγραψε πώς απέδρασε.

"Πάρκαρα κοντά και πήγα με τα πόδια και έγινα αντικείμενο λεκτικού προπηλακισμού τόσο στελεχών του ΕΠΑΜ όσο και ακροδεξιάς ρητορείας χωρίς διακριτικά. Όταν τα πράγματα πήγαν να σκουρίνουνε πήγα προς το αυτοκίνητό μου, μπήκα μέσα και αφού μπήκα μου πετάξανε κάτι μπουκάλια, κάτι ξύλα, εμφανίστηκαν και κάνα δυο κρανιοφόροι", τόνισε μιλώντας στο "MEGA".

"Διαπίστωσα μια λογική μίσους. Πήγαμε να διαδηλώσουμε υπέρ των Ποντίων και δεν βρεθήκαμε μπροστά σε Πόντιους, βρεθήκαμε μπροστά σε ανθρώπους που δεν είχαν καμία σχέση με τον ποντιακό ελληνισμό και τα ποντιακά σωματεία οι οποίοι το μόνο που θέλαν να εκφράσουν ήταν ένα ατελείωτο μίσος", συνέχισε.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης επισήμανε ότι αυτό το μίσος "έχει καλλιεργηθεί εδώ και χρόνια" καθώς το "αλήτες προδότες πολιτικοί ακούστηκε εδώ και χρόνια στην πλατεία, έγινε κυρίαρχο σύνθημα όλων των αντιμνημονιακών τότε διαδηλώσεων, πολιτικά κόμματα ποντάραν και τζογάραν πάνω σε αυτό το σύνθημα και σήμερα βεβαίως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά".

Σχετικές ειδήσεις