ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: Δείτε εδώ τα εκλογικά κέντρα

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: Δείτε εδώ τα εκλογικά κέντρα

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαδικασίες για την διεξαγωγή των εκλογών ανάδειξης νέου προέδρου στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας , καθώς απομένουν μόνο δυο εικοσιτετράωρα μέχρι την εκλογική αναμέτρηση των τεσσάρων υποψηφίων.

Για την ενημέρωση του κόσμου και για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εκλογές του κόμματος, η Νέα Δημοκρατία έχει εκδώσει σχετική εγκύκλιο με όλες τις πληροφορίες και τις προϋποθέσεις για τους ψηφοφόρους.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 07:00 το πρωί της Κυριακής και θα κλείσουν στις 19:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών ενώ το αντίτιμο της συμμετοχής είναι 3 ευρώ

Διαβάστε αναλυτικά εδώ όλες τις χρήσιμες πληροφορίες από την εγκύκλιο της ΝΔ για όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την μέρα των εκλογών. Κατεβάστε εδώ το αρχείο pdf για την εκλογική διαδικασία.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα τα εκλογικά κέντρα σε Ελλάδα και σε εξωτερικό, ενώ υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης για τους ενδιαφερόμενους από τις κατά τόπους Νομαρχιακές Οργανώσεις (ΝΟΔΕ). Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου, οι ψηφοφόροι προσέρχονται στο εκλογικό τμήμα που ψήφισαν την πρώτη φορά χωρίς να υπάρχει αντίτιμο συμμετοχής.

Που μπορείτε να ψηφίσετε

ekloges nd - eklogikoi-xoroi

ekloges nd - eklogika-eksoterikou-dieuthinseis

Σχετικές ειδήσεις