ΝΔ: Ο Γ. Παπανδρέου υπεύθυνος για το αρνητικό κλίμα στην Ευρώπη

ΝΔ: Ο Γ. Παπανδρέου υπεύθυνος για το αρνητικό κλίμα στην Ευρώπη
Τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου υπέδειξε ως υπεύθυνο του «αρνητικού κλίματος» που έχει διαμορφωθεί στην κοινή γνώμη της Ευρώπης για την Ελλάδα...

Τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου υπέδειξε ως υπεύθυνο του «αρνητικού κλίματος» που έχει διαμορφωθεί στην κοινή γνώμη της Ευρώπης για την Ελλάδα, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε την ακόλουθη δήλωση, αναφερόμενος στα όσα είπε χθες ο υπουργός Εξωτερικών, Στ. Λαμπρινίδης, στο Real FM.

«Είναι μια σοβαρή καταγγελία. Ίσως η σοβαρότερη που έχει γίνει από υπουργό του ΠΑΣΟΚ εναντίον του Πρωθυπουργού και των κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης. Διότι είναι ο Γ. Παπανδρέου που μιλά συνεχώς για κίνδυνο χρεοκοπίας.Είναι ο ίδιος που δήλωνε στις Βρυξέλλες ότι κυβερνά μια “διεφθαρμένη χώρα”.Είναι ο ίδιος και κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης και του κόμματός του που μιλούν για “οικονομία στην εντατική”, για “τιτανικό” που βουλιάζει και για “σενάρια επιστροφής στη δραχμή”. Μέσα στα όσα ιλαροτραγικά συμβαίνουν καθημερινά στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, δηλώσεις σαν και αυτές μόνο θυμηδία προκαλούν».

Διαβάστε επίσης:

Στ. Λαμπρινίδης: Να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη