ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραίτηση Αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομίας της ΝΔ

Παραίτηση Αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομίας της ΝΔ
Την παραίτησή του από τη θέση του αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομίας της ΝΔ, υπέβαλε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης...

Την παραίτησή του από τη θέση του αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομίας της ΝΔ, υπέβαλε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης, επικαλούμενος έλλειψη χρόνου και θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προέδρου για οποιαδήποτε μελλοντική μάχη.

«Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη και την ιδιαίτερα τιμητική θέση του Αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομίας της Ν.Δ. που προσωπικά μου ανέθεσες, αλλά κυρίως γιατί έδωσες τη δυνατότητα σε ανθρώπους της αγοράς να εκφραστούν και να εισακουστούν μέσα στα όργανα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Η παραίτησή μου από τον τομέα που είσαι επικεφαλής είναι στην διάθεσή σου, όχι γιατί επιθυμώ να πολιτευτώ, αλλά γιατί θεωρώ, ότι η θέση του Προέδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, σε μια περίοδο που τα προβλήματα και τα αδιέξοδα των επιχειρήσεων πολλαπλασιάζονται, απαιτεί πολύ περισσότερο χρόνο και εναποτίθεται πια σε εμάς τους εκπροσώπους να προασπίσουμε εντατικότερα τα συμφέροντα του κλάδου μας», σημειώνει μεταξύ άλλων ο κύριος Κορκίδης διαβεβαιώνοντας παράλληλα πως θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να ενημερώνει σχεδόν σε καθημερινή βάση τους τομείς της Οικονομίας, Ανάπτυξης και ιδιαίτερα του Εμπορίου.

«Είμαι πάντα στην διάθεσή σου σε όποια μικρή ή μεγάλη μάχη με χρειαστείς, εκτός όμως από αυτήν της υποψηφιότητας μου. Ως άνθρωπος της "πιάτσας" βρίσκομαι δίπλα σου, γιατί εμπιστεύομαι τις επιλογές και τις αποφάσεις σου», καταλήγει ο παράγοντας του εμπορίου.