ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Ο κ. Φίλης απέναντι στους ικανούς, δίπλα στους μπαχαλάκηδες

ΝΔ: Ο κ. Φίλης απέναντι στους ικανούς, δίπλα στους μπαχαλάκηδες

«Ο κ. Φίλης, αντί να επιβραβεύει τους ικανούς, καλύπτει τους αναρχικούς και πληρώνει από το υστέρημα των Ελλήνων τις καταστροφές που προκαλούν. Και αυτό δεν είναι δικαίωμά του. Είναι πρόκληση», αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ, επικρίνοντας τον υπουργό Παιδείας.

Συγκεκριμένα, τονίζει ότι ο κ. Φίλης προκαλεί, άλλη μία φορά, όλους τους Έλληνες και αποδεικνύει έμπρακτα ότι στέκεται απέναντι στους ικανούς που προβάλλουν τη χώρα και δίπλα στους μπαχαλάκηδες που την εκθέτουν.

«Υπόλογος για την ανοχή της κατάληψης του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τις ζημιές που προκάλεσαν εκεί οι αναρχικοί, προθυμοποιείται τώρα να καλύψει, από τον προϋπολογισμό του υπουργείου- από τα χρήματα, δηλαδή, των αγρίως φορολογούμενων Ελλήνων- το κόστος της αποκατάστασης, ύψους 40.000 ευρώ.

«Είναι ο ίδιος που αγνόησε τις προειδοποιήσεις μας, τις εκκλήσεις των πρυτανικών Αρχών, αλλά και τις εισαγγελικές παραγγελίες, για την έγκαιρη αντιμετώπιση της παρανομίας και των αθλιοτήτων που συντελούνταν από τους αναρχικούς, προκειμένου να αποτραπούν καταστροφές στη δημόσια περιουσία.

Είναι, ταυτόχρονα, ο ίδιος που αρνήθηκε να καλύψει τα έξοδα- ύψους 9.000 ευρώ- για την αποστολή της εθνικής μας ομάδας στη Μαθητική Ολυμπιάδα, όπου οι μαθητές μας πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις», επισημαίνει η Συγγρού.

Ρoή Ειδήσεων