ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το ολίσθημα του Άδωνι»

«Το ολίσθημα του Άδωνι»
Οι φοιτητές που υποστηρίζουν την παράταξη της ΕΑΑΚ είναι μαλλιάδες και άπλυτοι...

Ύστερα από τόσες τηλεοπτικές εμφανίσεις σε τηλεπαιχνίδια και στίβους εξασκήσεως χορευτών, ο βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Άδωνις Γεωργιάδης φαίνεται πως όταν βρεθεί απέναντί του κάμερα προσπαθεί να μετατρέψει την παρουσία του σε σώου είτε με την παρουσία της κ. Ευγενίας Μανωλίδου, είτε όχι.

Αυτό συνέβη κατά τη χθεσινή συζήτηση για τον νόμο – πλαίσιο που προωθεί το υπουργείο Παιδείας.

Προφανώς ο κ. Γεωργιάδης μπέρδεψε τον πολιτικό στίβο με τον τηλεοπτικό κι άρχισε να εξιστορεί στο πλαίσιο της παρέμβασής του με πρωτοφανείς εκφράσεις για έναν πολιτικό, τη φιλονικία που είχε με αριστερό φοιτητή κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συζήτησης.

Κατά τον κ. Γεωργιάδη, οι φοιτητές που υποστηρίζουν την παράταξη της ΕΑΑΚ είναι μαλλιάδες και άπλυτοι. Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ ισχυρίζεται μάλιστα ότι «αν τους πετάξεις νερό θα δηλητηριαστούν». Τέτοιας υφής εκφράσεις μπορεί να ανεβάζουν τις μετρήσεις τηλεοπτικών προγραμμάτων αλλά δεν αρμόζουν σε ένα βουλευτή που βρίσκεται στο βήμα της Βουλής. Κι αν ο εν λόγω βουλευτής, ο οποίος διατυμπανίζει πως υποστηρίζει την τάξη, την ηθική, τις αξίες και τις αρχές, δεν αντιλαμβάνεται το ολίσθημά του, τότε ο πρόεδρος του κόμματος κ. Γιώργος Καρατζαφέρης πρέπει να ανασκευάσει και να ζητήσει τη συγγνώμη γι’ αυτήν την απρεπή συμπεριφορά.

Όταν ολόκληρη η κοινωνία βρίσκεται σε απόγνωση και παρακμή, όταν κάποιοι κομπορρημονούν πως μπορούν να κάνουν τους εθνοσωτήρες με ευφυολογήματα, τελικά αυτοδιαψεύδονται με εμετικούς λαϊκισμούς, τους οποίους πιθανώς να θεωρούν χαριτωμένους κάποιες όψιμες τηλεπαρουσιάστριες…

Αυτά για αρχή!