Φωτιά Κάλαμος - ΠΑΣΟΚ: Τραγικός ο Τόσκας αγωνίζεται ως νέος Κλουζώ να ανακαλύψει συνωμότες

Φωτιά Κάλαμος - ΠΑΣΟΚ: Τραγικός ο Τόσκας αγωνίζεται ως νέος Κλουζώ να ανακαλύψει συνωμότες

Φωτιά Κάλαμος | ΠΑΣΟΚ: Οξύτατη επίθεση εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, με αφορμή τις μεγάλες πυρκαγιές που μαίνονται στην Αττική και τη Ζάκυνθο, εξαπολύει τη Δευτέρα (14/08/2017) το ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωσή του.

«Δυστυχώς για μια ακόμη φορά η ανικανότητα και η αδυναμία της Κυβέρνησης στοιχίζουν ακριβά. Είναι τεράστιες οι ευθύνες της για την μεγάλη καθυστέρηση στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στην Αττική. Ο συντονισμός ανύπαρκτος, μεγάλες οι ελλείψεις στα μέσα κατάσβεσης και οι αρμόδιοι ουσιαστικά εξαφανισμένοι», σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη.

Και προσθέτει: «Ο τραγικός κ. Τόσκας αγωνίζεται ως νέος Κλουζώ, να ανακαλύψει συνωμότες και συμμορίες. Η περιφερειάρχης κ. Δούρου αναζητείται. Η ενημέρωση γίνεται μόνο από τα κανάλια, μια και οι υπεύθυνοι σιωπούν. Και ακόμη χειρότερα ο κ. Τσίπρας δίνει εντολές κινητοποίησης με πολύωρη καθυστέρηση μέσω tweet (!), με μοναδικό στόχο να απαλλαγεί από τις ευθύνες. Ανικανότητα μαζί με ανευθυνότητα και ολιγωρία, που οδηγούν σε πλήρη διάλυση του κρατικού μηχανισμού και αφήνουν απροστάτευτους τους πολίτες».

«Ευτυχώς ο ηρωισμός των πυροσβεστών και των εθελοντών διασώζει ό,τι είναι δυνατόν. Έστω και τώρα, οι της Κυβέρνησης ας ασχοληθούν σοβαρά με την αντιμετώπιση της καταστροφής. Και ας μη διανοηθεί κανείς να επικαλεστεί πάλι τον “στρατηγό άνεμο”», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τη φωτιά που κατακαίει Κάλαμο και Βαρνάβα