Παπανάτσιου για την επίθεση στο Βόλο: Οι φορολογικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν κανονικά

Παπανάτσιου για την επίθεση στο Βόλο: Οι φορολογικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν κανονικά

Σαφές μήνυμα ότι οι φορολογικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν κανονικά, ενάντια σε τακτικές και αντιλήψεις του παρελθόντος, έστειλε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, με αφορμή το πρωτοφανές περιστατικό στο Βόλο, όπου ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου πυροβόλησε κατά εφοριακών. 

«Αναφορικά με το νέο περιστατικό βίας και απειλών κατά εργαζομένων της Υπηρεσίας Ερευνών Διασφάλισης Εσόδων (ΥΕΔΕ) κατά τη διάρκεια ασκήσεως των καθηκόντων τους, χθες στην περιοχή του Βόλου, οι φορολογικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν κανονικά, με τους ίδιους, εντατικούς ρυθμούς σε όλες της περιοχές της Ελλάδας και στόχο την καταπολέμηση και πάταξη της φοροδιαφυγής», επισημαίνεται σε δήλωση της αρμόδιας υφυπουργού.

Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Οι φορολογικές αρχές και οι εργαζόμενοί τους θα συνεχίσουν το έργο τους, όσο και αν κάποιοι επιμένουν σε τακτικές και αντιλήψεις του παρελθόντος, συνεχίζοντας να θεωρούν τη φοροδιαφυγή κανονικότητα. Τα αποτελέσματα των φορολογικών ελέγχων της καλοκαιρινής περιόδου θα είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους επιλέγουν να παρανομούν και σε όσους τους στηρίζουν και τους παροτρύνουν».