ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Νίκος Μίχος με αιχμές κατά της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Νίκος Μίχος με αιχμές κατά της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής

Με αιχμές κατά της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, την οποία εγκαλεί για «κωλυσιεργία» και ότι έπαψε να αφουγκράζεται «όλους αυτούς που "μάτωσαν" για να φτάσει εκεί που έφτασε», η επιστολή του Νίκου Μίχου, με την οποία ανακοινώνει την ανεξαρτητοποίησή του από το κόμμα.

Ο βουλευτής Ευβοίας αναφέρει, επιπλέον, ότι η ηγεσία της ΧΑ «έδωσε το δικαίωμα ουσιαστικά στους εχθρούς του κινήματος να δυναμώσουν» και «να αλώσουν τον κομματικό μηχανισμό», ενώ φωτογραφίζει «κάποιους» ότι «ίσως να μην επιθυμούν και την εκλογική επιτυχία του κινήματος».

«Δόθηκε βήμα σε τυχοδιώκτες, αλλοιθωρίζοντες καιροσκόπους και τυχάρπαστους όψιμους εθνικιστές της πλάκας και της αρπαχτής», γράφει και συμπληρώνει ότι έχει ξεκινήσει ένας «ανηλεής πόλεμος» κατά ιστορικών στελεχών του κινήματος και ο ίδιος προσωπικά δέχτηκε «οχετό ύβρεων και ανήκουστες επιθέσεις που αφήνουν αδιάφορη την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ».

«Σε αυτό το συνοθύλευμα που παίρνει τη θέση της ΧΑ που αγάπησα, ΕΓΩ δεν έχω καμμία θέση. Η αξιοπρέπειά μου είναι σημείο αδιαπραγμάτευτο γι’ αυτό και αποφάσισα με βαριά καρδιά να αποχωρήσω», καταλήγει, ευχόμενος «το κίνημα να αλλάξει τη σημερινή του πορεία».

Σχετικές ειδήσεις