ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Σουηδή αδελφή του ΓΑΠ στηρίζει τα σκληρά μέτρα!

Η Σουηδή αδελφή του ΓΑΠ στηρίζει τα σκληρά μέτρα!
Την πεποίθηση πως η Ελλάδα θα καταφέρει να ξεπεράσει την οικονομική κρίση στην οποία έχει περιέλθει, εξέφρασε η ετεροθαλής αδελφή του Γιώργου Παπανδρέου...

Την πεποίθηση πως η Ελλάδα θα καταφέρει να ξεπεράσει την οικονομική κρίση στην οποία έχει περιέλθει, εξέφρασε η ετεροθαλής αδελφή του Γιώργου Παπανδρέου, Εμιλία Αντρέα Νίμπλουμ.

Η κ. Νίμπλουμ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Έθνος της Κυριακής» αναφέρεται μια θετικά λόγια για τον πρωθυπουργό και όπως τονίζει θέλει να βλέπει την θετική πλευρά των πραγμάτων.

«Είμαι πεπεισμένη πως η Ελλάδα μπορεί να γίνει ένα πολύ καλό παράδειγμα για την Ευρώπη. Έχει τις δυνατότητες να βγει από την κρίση και να γίνει ένα πολύ δυνατό κράτος, με την υποστήριξη βέβαια και των γειτόνων της».

Μάλιστα, δεν δείχνει δυσαρεστημένη από τις αλλαγές και τις μειώσεις που έχουν υποστεί οι συντάξεις, παρότι και η ίδια είναι δικαιούχος μέρους της σύνταξης του Ανδρέα Παπανδρέου.
«Από την στιγμή που είναι μισή Ελληνίδα και Σουηδή, φυσικά και θα ακολουθήσω τους ελληνικούς νόμους και τις νέες κατευθύνσεις της κυβέρνησης», δηλώνει η Αντρέα Νίμπλουμ.