ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βούλτεψη: Ούτε στο νυχάκι του Σαμαρά το ταξίδι Τσίπρα

Βούλτεψη: Ούτε στο νυχάκι του Σαμαρά το ταξίδι Τσίπρα

«Ούτε στο νυχάκι του Σαμαρά το ταξίδι Τσίπρα...», υποστηρίζει στη συνέντευξή της στο ΑΠΕ, η βουλευτής Β΄ Αθηνών της ΝΔ, πρώην υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό και κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, και προσθέτει: «είναι ντροπή να μιλούν για "διεθνή απομόνωση" επί της κυβέρνησης της ΝΔ».

Αναφερόμενη στις θετικές εξελίξεις στην οικονομία λέει ότι στην κυβέρνηση «συγκρίνουν τον κακό τους εαυτό με τον χειρότερό τους εαυτό» και επικαλούμενη διάφορους οικονομικούς δείκτες προσθέτει χαρακτηριστικά «ιδρώνουμε για να φτάσουμε στο 2014». Δεν βλέπει δυσκολίες στην τρίτη αξιολόγηση αφού, όπως λέει, «...ένα τους ζητούν και δέκα δίνουν. Θα κάνουν μερικά ηρωικά και θα σαλπίσουν υποχώρηση».

Η κ. Βουλτεψη δηλώνει ότι η ΝΔ δεν θα προχωρήσει σε περικοπές σε νευραλγικούς τομείς του Δημοσίου όπως η Υγεία και η Παιδεία, «ωστόσο, η συνεργασία του δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα, με κανόνες και έλεγχο, έχει αποδειχθεί επωφελής για το κοινωνικό σύνολο».

Για την διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα λέει: «...Δεν θα μιλήσω προσωπικά, ούτε προσωποποιημένα. Τα κόμματα είναι οργανωμένοι θεσμοί με πολιτικές στοχεύσεις και στρατηγικές τις οποίες όλοι -αρχηγός, βουλευτές, στελέχη - συνδιαμορφώνουν και συνομολογούν μέσα στα θεσμικά τους όργανα».

Σχετικές ειδήσεις