ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου προς Μητσοτάκη: Συμφωνείς με την πρόταση που είχε κάνει ο πατέρας σου το 1994 για τα Σκόπια;

Μαξίμου προς Μητσοτάκη: Συμφωνείς με την πρόταση που είχε κάνει ο πατέρας σου το 1994 για τα Σκόπια;

Μέγαρο Μαξίμου | Ειδήσεις: Σφοδρή επίθεση εναντίον του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε τη Δευτέρα (29/01/2017) το Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή τις εξελίξεις για το Σκοπιανό, κάνοντας ειδική αναφορά σε μια δήλωση που είχε κάνει το 1994 ο αείμνηστος πρόεδρος του κόμματος, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

«Συμφωνεί ή διαφωνεί η ΝΔ και ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρώην Πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος τόνιζε το 1994, μετά την πτώση της κυβέρνησής του από τον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή το ονοματολογικό, πως "είναι απαράδεκτη υποκρισία εν ονόματι της εθνικής υπερηφάνειας και της εθνικής αδιαλλαξίας να δεχόμαστε να μείνει αυτή η χώρα με το όνομα Μακεδονία", υπογραμμίζοντας πως "εάν η Ελλάς δεν δεχθεί ονομασία μικτή θα πάμε σε σκέτη Μακεδονία";», διερωτάται η κυβέρνηση σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Και καταλήγει: «Αναμένουμε εάν ο κ. Μητσοτάκης θα απαντήσει με “ειλικρίνεια, εντιμότητα και θάρρος”, όπως έλεγε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ή θα επιβεβαιώσει πως είναι ψεύτης, ανέντιμος και δειλός».

Στην ίδια ανακοίνωση, το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού έχει συμπεριλάβει και τη σχετική δήλωση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για το Σκοπιανό.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για το Σκοπιανό