Σαμαράς: Έχω την ιστορική ευθύνη

Σαμαράς: Έχω την ιστορική ευθύνη

«Σ΄ αυτές τις κρίσιμες στιγμές έχω την ιστορική ευθύνη, με κάθε τρόπο, να κάνω ό,τι απαιτείται προκειμένου η ευρωπαϊκή προοπτική και το μέλλον της χώρας μας να μην μπει σε περιπέτειες», τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς, κατά την έναρξη της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

«Είναι πολύ σημαντικό αυτά τα σχέδια τα οποία υπάρχουν, τουλάχιστον εμάς, να μην μας βρουν συνεργούς», πρόσθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, που έγινε σήμερα δεκτός, κατόπιν δικού του αιτήματος, από τον Ανώτατο Πολιτειακό Παράγοντα του τόπου.

«Όλα θα τα δούμε μετά…»

Κληθείς να απαντήσει στις πληροφορίες που θέλουν τον αρχηγό της ΝΔ έτοιμο να ζητήσει από την Κοινοβουλευτική του Ομάδα να παραιτηθεί, προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές, στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά περιορίστηκε στη δήλωση «Όλα θα τα δούμε μετά».

Στη ΝΔ, προκρίνουν ως λύσεις μια πρωτοβουλία του ΠτΔ ή της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο το ενδεχόμενο μαζική παραίτησης μελετάται έντονα από χθες το βράδυ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στη Συγγρού.