Καρατζαφέρης: «Η χώρα χάνεται και ημείς άδωμεν»

Καρατζαφέρης: «Η χώρα χάνεται και ημείς άδωμεν»

Συνάντησημε τον πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά θα επιδιώξει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, με στόχο -όπως είπε απευθυνόμενος στην Κ.Ο. του κόμματός του- να συντονιστεί η αντιπολίτευση σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, ώστε να προκηρυχθούν εκλογές ή να σχηματισθεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απηύθυνε δημόσια έκκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια ή να μεδοθεύσει άμεσα τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας ή με σύμφωνη γνώμη αρχηγών να πάμε σε εκλογές εντός του Νοεμβρίου.

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη, ότι η χώρα οδηγείται σε πλήρη αποσύνθεση και οι πολίτες αγωνιούν, ενώ οι θεσμοί παραπαίουν και κυβέρνηση και κόμματα βρίσκονται στον αστερισμό της παράνοιας.

«Με κάθε τρόπο πρέπει να επαναφέρουμε την κοινωνική και πολιτική ομαλότητα για να αποφύγουμε τις τεράστιες δοκιμασίες και τον διεθνή διασυρμό, με τις ανυπολόγιστες συνέπειες που ήδη δρομολογούνται σε βάρος της Ελλάδος» τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης που θεωρεί ότι το δημοψήφισμα εκτός από καταστροφικό θα θέσει τη χώρα σε μακρά διαδικασία απραξίας.

«Η χώρα χάνεται και ημείς άδωμεν» είπε και υπογράμμισε πως δεν υπάρχει χρόνος και επιβάλλεται οι πολιτικοί ηγέτες να δείξουν ωριμότητα.