ΝΔ: Θλιβερός Τσίπρας, αρνείται να αναλάβει τις εγκληματικές ευθύνες για τη φωτιά στο Μάτι

ΝΔ: Θλιβερός Τσίπρας, αρνείται να αναλάβει τις εγκληματικές ευθύνες για τη φωτιά στο Μάτι

Οξύτατη επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τις εξαγγελίες που έκανε από το Λαύριο, εξαπέλυσε την Τρίτη (07/08/2018) η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, κάνοντας λόγο για «θλιβερό πρωθυπουργό, που αρνείται να αναλάβει την ευθύνη για την εγκληματική έλλειψη προετοιμασίας, τον ανύπαρκτο συντονισμό και την τραγική διαχείριση της κρίσης στο Μάτι».

Η κυρία Σπυράκη έπεκρινε τον κ. Τσίπρα, επειδή, όπως υποστήριξε, «εξήγγειλε σήμερα κατεδαφίσεις αυθαιρέτων που έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και τρία χρόνια».

«Ποιος, εκτός από τους υπουργούς του, τον εμπόδισε να εφαρμόσει τον νόμο; Ποιος εκτός από τους υπουργούς του και την περιφερειάρχη Αττικής, τον εμπόδισαν να προχωρήσει σε έργα που θα προστάτευαν τους πολίτες από φυσικές καταστροφές; Ο κ. Τσίπρας θέλει ν’ αναλάβει, πάνω στις στάχτες, την ευθύνη για το μέλλον μας, αλλά οι Έλληνες του έχουν γυρίσει την πλάτη. Ο κ. Τσίπρας έχει ακέραια την ευθύνη για την τραγωδία, και απ’ αυτή δεν θα ξεφύγει», σημείωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης: