Βολές ΝΔ σε κυβέρνηση: Διαρκής η διολίσθηση της ΕΡΤ σε ΣΥΡΙΖΑ - CHANNEL

Newsbomb

Βολές ΝΔ σε κυβέρνηση: Διαρκής η διολίσθηση της ΕΡΤ σε ΣΥΡΙΖΑ - CHANNEL

Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση για την ΕΡΤ εξαπολύει την Τρίτη (09/10/2018) η Νέα Δημοκρατία και διαβεβαιώνει ότι θα ζητήσει να υπάρξει ενδελεχής έλεγχος ώστε να διασφαλιστεί πως τα χρήματα των πολιτών δεν καταλήγουν σε μία μαύρη τρύπα αδιαφάνειας και κακοδιαχείρισης. 

Σύμφωνα με τη ΝΔ, παρατηρείται «διαρκής διολίσθηση της ΕΡΤ σε ΣΥΡΙΖΑ CHANNEL».

Με αφορμή τις καταγγελίες για ιδιοτελή και συντεχνιακά συμφέροντα, αναξιοκρατία, αδιαφάνεια και κακοδιαχείριση που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον τρόπο λειτουργίας της δημόσιας τηλεόρασης, 27 βουλευτές της ΝΔ με επικεφαλής την αρμόδια τομεάρχη Άννα Ασημακοπούλου κατέθεσαν επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, επικρίνοντας με δριμύτητα την κυβέρνηση για την εικόνα που παρουσιάζει η ΕΡΤ.

Οι «γαλάζιοι» βουλευτές ζητούν από τον αρμόδιο υπουργό ,Νίκο Παππά, άμεσα απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που αφορούν:

• Την πορεία του επιχειρησιακού σχεδίου της ΕΡΤ που έχει ανατεθεί σε εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων και περιλαμβάνει την αξιολόγηση των υπαρχουσών δομών.

• Τις εξαγγελίες για προσλήψεις νέου προσωπικού στην ΕΡΤ ενώ έχουν γίνει ήδη αποσπάσεις εργαζομένων σε άλλους φορείς του Δημοσίου με την αιτιολογία ότι ήταν υπεράριθμοι.

• Τα κριτήρια επιλογής των εξωτερικών και μεικτών παραγωγών της ΕΡΤ για τις οποίες υπάρχουν σειρά αναπάντητων ερωτημάτων.

Δείτε σχετικά:

Διαβάστε επίσης:

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved