ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για «Ερρίκος Ντυνάν»: Δεν υπάρχουν στοιχεία για να υποστηρίξουν τις ευφάνταστες κατηγορίες

ΝΔ για «Ερρίκος Ντυνάν»: Δεν υπάρχουν στοιχεία για να υποστηρίξουν τις ευφάνταστες κατηγορίες

Πηγές της ΝΔ σχολιάζοντας το πόρισμα της πλειοψηφίας για την υπόθεση πώλησης του «Ερρίκος Ντυνάν» που δόθηκε στη δημοσιότητα, επεσήμαναν πως και μόνο το γεγονός ότι η εξεταστική δεν κατέληξε σε προανακριτική επιτροπή, σημαίνει ότι δεν βρέθηκαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο ούτε καν ενδείξεις που να στοιχειοθετούν κατηγορίες εναντίον των υπουργών.

Αναφέρουν ότι με την επιστροφή της υπόθεσης στη Δικαιοσύνη, που ούτως ή άλλως την ερευνά, το μόνο που θέλουν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι να ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα.

Ακολουθούν, λένε στην Πειραιώς, τη γνωστή μέθοδο των δήθεν εξεταστικών που δεν καταλήγουν πουθενά καθώς δεν βρίσκονται στοιχεία για να υποστηρίξουν τις ευφάνταστες κατηγορίες που φτιάχνουν στο μυαλό τους και στα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ που ελέγχουν.

Επισημαίνουν, ότι το γεγονός ότι μετά το φιάσκο της Novartis επιλέγουν τώρα τη λογική του σήριαλ, δηλαδή πάνε κομματιαστά και βγάζουν στην επικαιρότητα πόρισμα για κάθε υπόθεση, σημαίνει ότι θέλουν να κρατήσουν τη λάσπη στην επικαιρότητα.

«Λάσπη, λάσπη κάτι θα μείνει. Αυτή είναι η στόχευσή τους. Αλλά δεν θα μείνει τίποτα. Η λάσπη τους θα επιστρέψει για τα πραγματικά τους σκάνδαλα», αναφέρουν και υπενθυμίζουν ότι το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» πουλήθηκε 115 εκατ. ευρώ ενώ χρωστούσε 230 εκατ. ευρώ και πληρώθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι.

Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ τώρα, λένε στη ΝΔ, ενώ πέτυχε αυτή η πώληση να το αγοράσει με μηδέν χρέη έναντι 75 εκατ. ευρώ, δείχνει πόσο εσφαλμένη και καταστροφική είναι η πολιτική της.