ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς: Δεν έχω αρνηθεί ποτέ ότι γνωρίζω τον Μανώλη Πετσίτη

Παππάς: Δεν έχω αρνηθεί ποτέ ότι γνωρίζω τον Μανώλη Πετσίτη

Μανώλης Πετσίτης: Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή Focus, σχολίασε την αποκάλυψη που έφερε στη δημοσιότητα το Newsbomb.gr σχετικά με το ρόλο που έχει ο κ. Μανώλης Πετσίτης στο Μεγάρου Μαξίμου. Ο υπουργός παραδέχτηκε για μία ακόμα φορά ότι ο κ. Πετσίτης υπήρξε κατά το παρελθόν συνεργάτης του, χωρίς ωστόσο να δώσει απαντήσεις στην ουσία της υπόθεσης.

O κ. Παππάς, υποστήριξε για το θέμα ότι: «Δεν έχω αρνηθεί ποτέ ότι γνωρίζω τον κ. Πετσίτη. Υπήρξε συνεργασία, σε εθελοντική βάση και κατόπιν απομακρύνθηκε και εργάστηκε σε ιδιωτικές επιχειρήσεις οι οποίες μάλιστα συγκρούστηκαν με την κυβέρνηση.

Δεν κατανοώ γιατί συζητιέται αυτό το θέμα. Εντυπωσιάζομαι που γίνεται συζήτηση γι΄αυτό το θέμα. Έχουμε έναν ιδιώτη που δουλεύει σε ιδιωτική εταιρεία δεν είναι αρμοδιότητα κανενός στελέχους της κυβέρνησης».

«Δεν είναι ευχάριστη» η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τους ΑΝΕΛ

Στη συνέχεια ο κ. Παππάς, σχολίασε το θέμα που έχει προκύψει με τους ΑΝΕΛ: «Νομίζω υπάρχει ακόμη χρόνος να πειστούν ο κ. Καμμένος και οι βουλευτές του ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι εθνικά συμφέρουσα. Η κατάσταση πάντως δεν είναι ευχάριστη».

Προσέθεσε ακόμη ότι είναι θετικό που το Ποτάμι παραμένει θετικά προσκείμενο έναντι της Συμφωνίας, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει από τη Βουλή.

Τόνισε μάλιστα, ότι όσο περνά ο καιρός τόσο ο κόσμος θα πείθεται ότι η συμφωνία αυτή είναι θετική και έχει οδηγήσει στην άρση των αλυτρωτισμών από πλευράς Σκοπίων.

Τέλος, αναφερόμενος στις καταπατήσεις περιουσιών της μειονότητας στην Αλβανία, ο κ. Παππάς τόνισε ότι «η κίνηση της Αλβανίας παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ελπίζουμε ότι θα ανακληθεί καθώς διαφορετικά θα έχει αρνητικές συνέπειες στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. Έχουμε δραστηριοποιηθεί σε όλα τα επίπεδα για το εν λόγω ζήτημα».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη – «βόμβα» του Newsbomb.gr: O Πετσίτης «θαμώνας» στη ΔΕΠΑ

ΝΔ σε Παππά: Φραγκοδίφραγκα τα 200.000 ευρώ που πήρε ο συμμαθητής σου...

Ο Ν. Παππάς παραδέχεται ότι ο Πετσίτης ήταν συνεργάτης του: Ας απαντήσει ο ίδιος για την πορεία του

Πολιτικός «σεισμός» μετά την αποκάλυψη του Newsbomb.gr για τις σχέσεις κυβέρνησης – Λαυρεντιάδη

Ρoή Ειδήσεων