ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρ. Πρωτόπαπας: Η συζήτηση για τη διαδοχή έχει ανοίξει

Χρ. Πρωτόπαπας: Η συζήτηση για τη διαδοχή έχει ανοίξει

«Η συζήτηση (για τη διαδοχή) έχει ανοίξει. Γιατί γίνονται οι επαφές του Προέδρου με τα στελέχη;», τόνισε μέσω του «ΑΝΤ1 97,2» ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας, σε πλήρη αντίθεση με την χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

«Όταν βλέπετε ότι προσέρχονται κεντρικά στελέχη, Υπουργοί, και θα συνεχιστούν οι επαφές, και συζητούν με τον Πρόεδρο του κόμματος το θέμα των επόμενων κινήσεων, σημαίνει πρακτικά ότι η συζήτηση έχει ανοίξει. Από κει και πέρα μην περιμένετε ότι θα γίνουν όλα εν ριπή οφθαλμού.... Όμως η συζήτηση έχει ανοίξει, και δεν σας κρύβω, ότι δεν είναι μια συζήτηση μόνο των στελεχών με τον Πρόεδρο, είναι και μια συζήτηση μεταξύ μας, μην έχετε την αίσθηση ότι δεν κουβεντιάζουμε μεταξύ μας», πρόσθεσε.

«Όταν γίνονται συζητήσεις με κεντρικά στελέχη για την πορεία του κόμματος, και ξέρετε πολύ καλά τις διαρροές μην σας τις πω εγώ, για το τι αφορά αυτή η συζήτηση, καταλαβαίνετε πολύ καλά ότι έχω δίκιο, ότι το θέμα έχει ανοίξει. Αλλά είναι άλλο το «ανοίγω» και άλλο το «καταλήγω σε οριστικές ενέργειες», και αυτό θα γίνει, και θα γίνει στην ώρα του», σημείωσε σε άλλο σημείο της ραδιοφωνικής του συνέντευξης, εμμένοντας στην τοποθέτηση του πως το ΠΑΣΟΚ θυμίζει «χυλό» και εκτιμώντας πως στη μάχη της διαδοχής θα ριχθούν κεντρικά στελέχη του κινήματος, λιγότερα όμως από όσα αναφέρονται στον Τύπο.