ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαμός με Τσαπανίδου - Χατζηγεωργίου: «Γυρίστε πίσω» - «Να σέβεστε» (vid)

Χαμός με Τσαπανίδου - Χατζηγεωργίου: «Γυρίστε πίσω» - «Να σέβεστε» (vid)

Έξαλλη η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης – Εκνευρισμένη η δημοσιογράφος, την παρακαλούσε να επιστρέψει στο βήμα

Αναστάτωση προκλήθηκε στην επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια από τη λειτουργία του νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου πραγματοποιούσε την ομιλία της, ένας από τους παρευρισκόμενους στο κοινό τη διέκοψε.

Ειδικότερα, η κ. Χατζηγεωργίου αρχίζοντας την ομιλία της ανέφερε ότι συμπληρώθηκαν κιόλας 20 χρόνια από τη στιγμή που ο πρώτος ασθενής πέρασε τις πόρτες του Παπαγεωργίου, ενός νοσοκομείου που συγχρηματοδοτήθηκε από το ίδρυμα Παπαγεωργίου, το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την Ευρωπαϊκή Ένωση με στόχο την κάλυψη των νοσοκομειακών αναγκών σε ολόκληρο το Δυτικό τμήμα της πόλης, ενώ επεσήμανε ότι ο σχεδιασμός της κατανομής των πόρων, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, η ποικιλία των παρεχόμενων υπηρεσιών και ο εξειδικευμένος εξοπλισμός αποτελούν με ένα μόνο δείγμα της πολύτιμης προσφοράς του Νοσοκομείου στα ιατρικά κεκτημένα της πόλης, αλλά κυρίως της προσφοράς του στους ανθρώπους της.

Στη συνέχεια, όμως, και ενώ η κ. Χατζηγεωργίου άρχισε να μιλάει για τα όσα έχει κάνει η παρούσα κυβέρνηση για την αποκατάσταση των ιατρικών παροχών που χάθηκαν με την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών, κάποιος από το κοινό φώναξε: «Για το Παπαγεωργίου θα μιλήσετε;» με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση, να διακόψει την ομιλία της και να αποχωρήσει.

Η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης κατέβηκε από το βήμα, δίχως να κρύβει τον εκνευρισμό της, αφήνοντας «κάγκελο» την Πόπη Τσαπανίδου, που παρουσίαζε την εκδήλωση. «Θα παρακαλέσω, μέρα που είναι να μην δημιουργούνται τέτοιες εντάσεις. Μήπως να το ξανασκεφτούμε κ. Χατζηγεωργίου; Μπορείτε να απαντήσετε με επιχειρήματα», είπε η δημοσιογράφος, αλλά δεν κατάφερε να μεταπείσει την υφυπουργό.

«Να σέβεστε τον καλεσμένο σας», ήταν η απάντηση της κ. Χατζηγεωργίου, που αποχώρησε.

Λίγη ώρα αργότερα, η Ελευθερία Χατζηγεωργίου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία έκανε λόγο για «άθλια και τραμπούκικη συμπεριφορά ακροβολισμένων στελεχών της ΝΔ».

Η στιγμή της αποχώρησης της κ. Χατζηγεωργίου:

Σχετικές ειδήσεις