ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Αρμάνι Μιλάνο LIVE: Λεπτό προς λεπτό η «μάχη» του ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Αρμάνι Μιλάνο LIVE: Λεπτό προς λεπτό η «μάχη» του ΟΑΚΑ

Δείτε λεπτό προς λεπτό τη «μάχη» του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική της Euroleague

Το πρώτο βήμα για να αφήσει μια και καλή πίσω του την... αυτοκτονία στη Λυών έγινε κόντρα στον Προμηθέα, ωστόσο για να έχει αξία η συγκεκριμένη εμφάνιση θα πρέπει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ να κάνει το χρέος του και απόψε (9:30μ.μ. - Novasports2) κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο. Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που οι «πράσινοι» θα έχουν την ευκαιρία να βγουν από τη δύσκολη θέση, στην οποία μπήκαν μόνοι τους στην Ευρωλίγκα, μετά την ήττα από τη Βιλερμπάν κι όπως γίνεται εύκολα κατανοητό δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα απώλεια, ειδικά μέσα στο ΟΑΚΑ. Άλλωστε στη συνέχεια ακολουθούν δύο «κολλητά» παιχνίδια στη Ρωσία, κόντρα σε Ζενίτ και Χίμκι. Το «τριφύλλι», λοιπόν, έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό του, θα επιδιώξει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε μια ιδιαίτερα αξιόλογη ομάδα.

Οι δύο ομάδες «συγκατοικούν» στη βαθμολογία, καθώς έχουν αμφότερες ρεκόρ 1-1, ωστόσο το σύνολο του Έτορε Μεσίνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, από τη στιγμή μάλιστα που διαθέτει στο ρόστερ του παίκτες όπως ο -δις πρωταθλητής Euroleague- Σέρχιο Ροντρίγκεθ, αλλά και ο Λουίς Σκόλα, ο οποίος υπέγραψε στα τέλη Σεπτεμβρίου στην Αρμάνι, αφού πρώτα βοήθησε την εθνική Αργεντινής να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Η προϊστορία είναι με το μέρος του «τριφυλλιού», καθώς οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 19 φορές στην ιστορία και ο Παναθηναϊκός προηγείται με 13-5, έχοντας πανηγυρίσει πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια. Όμως, η τελευταία νίκη της Αρμάνι κόντρα στον Παναθηναϊκό σημειώθηκε την περυσινή σεζόν και συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου 2018, όταν η ιταλική ομάδα επιβλήθηκε των «πράσινων» στην Αθήνα με 86-83.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr