ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τελική ευθεία για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τελική ευθεία για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς
Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή (9/10)
InTime

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το βράδυ της Παρασκευής (09/10) στο ΟΑΚΑ θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά φέτος «πράσινοι» και «ερυθρόλευκοι» για τη 2η αγωνιστική της Euroleague.

Η ώρα για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στην Euroleague πλησιάζει. Απέμειναν λιγότερες από 24 ώρες για το πρώτο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός της χρονιάς. «Πράσινοι» κι «ερυθρόλευκοι» θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής (09/10) στις 21:00 στο ΟΑΚΑ.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν διαφορετικά τη σεζόν στην Ευρωλίγκα, αφού το «τριφύλλι» νίκησε στην έδρα της Χίμκι στην πρεμιέρα, ενώ οι Πειραιώτες ηττήθηκαν εντός έδρας από τη Ζαλγκίρις. Συνεπώς, πέρα από το γόητρο και την ξεχωριστή σημασία που έχει ένα τέτοιο ντέρμπι, θα έχει και ξεχωριστή βαθμολογική σημασία και για τους δυο παρότι είναι αρχή της σεζόν.

Τα προβλήματα δεν λείπουν τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο κι από τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Λευτέρη Μποχωρίδη και τον Πιερ Τζάκσον, με τον Γιώργο Βόβορα να υπολογίζει τον νεοαποκτηθέντα Κίφερ Σάικς αλλά και τους Άαρον Ουάιτ και Χάουαρντ Σαντ Ρος που ξεπέρασαν τα προβλήματα των τραυματισμών τους.

Στις δηλώσεις του ο Γιώργος Βόβορας υποστήριξε πως η ομάδα του θα πρέπει να βγάλει ενέργεια και μαχητικότητα στο παρκέ, έτσι ώστε να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Την ίδια ώρα στο ΣΕΦ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας προετοίμασε την ομάδα του έχοντας ένα και μοναδικό πρόβλημα. Ο Λίβιο Ζαν Σαρλ δεν θα αγωνιστεί για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών μίλησε ενόψει του ντέρμπι και σχολίασε το τι χρειάζεται η ομάδα του για να φύγει νικήτρια από το ΟΑΚΑ.

Δηλώσεις έγιναν και από τους δυο Αμερικανούς της ομάδας, ΜακΚίσικ και Τζένκινς να δηλώνουν ενθουσιασμένοι που θα αγωνιστούν σε ένα τόσο σημαντικό ματς τόσο για την Euroleague όσο και για την αντιπαλότητα που υπάρχει μεταξύ των δυο κλαμπ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Η «μπλόφα» του Ερντογάν: Πώς «τσίμπησαν» οι Ευρωπαίοι στις ψευτιές του «σουλτάνου»