ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Δοκιμασία στο Μόναχο για Ολυμπιακό – Η ώρα και το κανάλι με Μπάγερν

Euroleague: Δοκιμασία στο Μόναχο για Ολυμπιακό – Η ώρα και το κανάλι με Μπάγερν

Την πρώτη του εκτός συνόρων αναμέτρηση θα δώσει στο Μόναχο ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Μπάγερν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από τρία εντός έδρας ματς και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ, βρίσκονται στη Γερμανία με στόχο να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους.

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα στο ΣΕΦ από τη Ζαλγκίρις στην πρεμιέρα, μετρά τρία σερί θετικά αποτελέσματα κόντρα στο «τριφύλλι», την Αρμάνι Μιλάνο και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, αφήνοντας εκτός τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Αντώνη Κόνιαρη. Ως εκ τούτου η 12άδα του Ολυμπιακού είναι η εξής: Σλούκας, Σπανούλης, Τζένκινς, Χάρισον, ΜακΚίσικ, Παπανικολάου, Χαραλαμπόπουλος, Πρίντεζης, Βεζένκοβ, Ζαν-Σαρλ, Μάρτιν, Έλις.

Εικόνες από την αναχώρηση για Μόναχο

Ο Κώστας Σλούκας κατά την αναχώρηση της ομάδα του Πειραιά για το Μόναχο ανέφερε: «Η Μπάγερν βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό μομέντουμ. Έχει κάνει τρεις πολύ μεγάλες νίκες και βρίσκεται πολύ ψηλά στην βαθμολογία. Για εμάς είναι ένα έξτρα κίνητρο αυτό. Θεωρώ πως όποιος ελέγξει το ρυθμό και είναι πιο συγκεντρωμένος θα κερδίσει το αυριανό παιχνίδι».

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1HD.

Το πρώτο clasico...

Το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague περιλαμβάνει δύο ακόμα αναμετρήσεις, με εκείνη που ξεχωρίζει να είναι φυσικά το clasico ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αποτελεί το... πρόγευμα πριν το κυρίως μενού του Σαββάτου (24/10), όπου θα διεξαχθεί και το αντίστοιχο ποδοσφαιρικό ντέρμπι.

Ο αγώνας θα ξεκινήσεις στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports3HD, ενώ νωρίτερα (βλ. 20:00) θα γίνει το Χίμκι-Μακάμπι Τελ Αβίβ, το οποίο έχει κάλυψη από το ίδιο κανάλι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Τρομερός Παναθηναϊκός, ισοπέδωσε τη Φενέρμπαχτσε (vids+pics)