ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Παραδόθηκε άνευ όρων στη Γαλλία ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Euroleague: Παραδόθηκε άνευ όρων στη Γαλλία ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
InTime

Euroleague: Κακή βραδιά για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ που ηττήθηκε 97-73 από τη Βιλερμπάν στο «Αστρομπάλ» σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη διοργάνωση.

Σε μια βραδιά που θα θέλει να ξεχάσει γρήγορα, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ παραδόθηκε άνευ όρων στη Γαλλία στις ορέξεις της Βιλερμπάν που έκανε… πάρτι από το τρίποντο και υποχρέωσε τους «πράσινους» σε βαριά ήττα 97-73.

Στην εξ αναβολής αναμέτρηση στο «Αστρομπάλ», στην οποία ο Παναθηναϊκός ενημερώθηκε περίπου μισή ώρα πριν το τζάμπολ πως δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Σέλβιν Μακ, η ομάδα του Γιώργου Βόβορα δεν μπόρεσε να σταματήσει τον… οίστρο των Γάλλων από την περιφέρεια και υποχρεώθηκε σε μια κακή ήττα με μεγάλη διαφορά.

Η Βιλερμπάν, παρουσία του legend Τόνι Πάρκερ, είχε 17/24 τρίποντα που μεταφράζεται στο εξωπραγματικό 70,8%. Ένα ποσοστό που ήταν απόρροια της απίστευτης ευστοχίας των παικτών της γαλλικής ομάδας αλλά και της κακής περιφερειακής άμυνας του «τριφυλλιού».

Τα highlights του αγώνα

Το φωτορεπορτάζ και τα στατιστικά του αγώνα

Έτσι, στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Euroleague ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ γνώρισε μια πολύ βαριά ήττα που χάλασε την εικόνα που είχαν οι «πράσινοι» τόσο στο ξεκίνημα της σεζόν όσο και στον τελευταίο αγώνα απέναντι στη Μπάγερν στο ΟΑΚΑ.

Για την ομάδα του Γιώργου Βόβορα, ο Γιώργος Παπαγιάννης με 14 πόντους και 6 ριμπάουντ, μαζί με τον Ντίνο Μήτογλου που είχε 12 πόντους και 5 ριμπάουντ ήταν οι διασωθέντες. Από πλευράς Βιλερμπάν ξεχώρισαν οι Λάιτι (19 πόντοι, 2/2 τρίποντα), Χάουαρντ (16 πόντοι, 4/4 τρίποντα), και Κόουλ (16 πόντοι, 4/5 τρίποντα).

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οριστικό: Νέα παράταση του lockdown ανακοινώνει ο Μητσοτάκης - Τι θα πει στο διάγγελμά του