ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Αυξήθηκε το όριο! Με περισσότερο κόσμο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Euroleague: Αυξήθηκε το όριο! Με περισσότερο κόσμο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Euroleague: Με... μισογεμάτο γήπεδο θα δίνει από εδώ και στο εξής τους εντός έδρας αγώνες της η ΤΣΣΚΑ, καθώς ο Δήμαρχος της Μόσχας, Αντρέι Σομπιάνιν αποφάσισε την αύξηση του ορίου.

Οι άδειες εξέδρες στα γήπεδα είναι μια εικόνα που έχουμε πλέον συνηθίσει την εποχή του κορονοϊού. Στη Euroleague, βέβαια, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά.

Συγκεκριμένα, ορισμένες ομάδες, σχεδόν οι μισές, έχουν το δικαίωμα να φιλοξενούν στα γήπεδα τους έναν περιορισμένο αριθμό θεατών, κάτι που για πολλούς κρίνεται άδικο. Ο προπονητής της Εφές, Εργκίν Αταμάν, άλλωστε, είχε εκφράσει δημόσια την αντίθεση του.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι η μοναδική ομάδα που από την έναρξη της σεζόν έχει κόσμο στο γήπεδο της και μέχρι τώρα μετρά 2.949 θεατές ανά αγώνα. Πλέον θα έχει την ευκαιρία να αυξήσει τον συγκεκριμένο μέσο όρο.

Ο Δήμαρχος της Μόσχας, Αντρέι Σομπιάνιν, πήρε την απόφαση να αυξήσει το όριο χωρητικότητας στο 50% στα γήπεδα της Μόσχας, από 25% που ήταν μέχρι σήμερα. Επί της ουσίας, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα παίζει πλέον σε... μισογεμάτο γήπεδο.

Αξίζει να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη απόφαση δεν αφορά τη Χίμκι, η οποία είναι στα Περίχωρα της Μόσχας και υπάγεται αλλού. Γενικά, στη Ρωσία δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη απόφαση και το όριο το αποφασίζει ο εκάστοτε Δήμαρχος της περιοχής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: «Κλείδωσε» η νέα παράταση του lockdown - Η απόφαση για τη μετακίνηση εκτός νομού