ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιαννης Αντετοκούνμπο: «Χαρούμενος που εκπροσωπώ την Ελλάδα» (video+photos)

Γιαννης Αντετοκούνμπο: «Χαρούμενος που εκπροσωπώ την Ελλάδα» (video+photos)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Λίγες ώρες πριν το φετινό All Star Game, ο «Greek Freak» μίλησε για τη μεγάλη γιορτή του ΝΒΑ και δήλωσε χαρούμενος που εκπροσωπεί τη χώρα του, την Ελλάδα.

Ο Αντετοκούνμπο τα ξημερώματα (03:00) θα αγωνιστεί στο πέμπτο συνεχόμενο All Star Game της καριέρας του. Η φετινή γιορτή που θα διεξαχθεί στην Ατλάντα θα είναι ιδιαίτερη λόγω κορονοϊού.

Ο Έλληνας «σταρ» μίλησε για το All Star Game, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Θα μπω, θα διασκεδάσω και θα απολαύσω κάθε στιγμή. Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο. Θα απολαύσω τις στιγμές, είναι ένα διαφορετικό All-Star. Ποιος ξέρει αν θα έχω την ευκαιρία να ξαναπαίξω μαζί με όλους αυτούς τους σπουδαίους παίκτες;».

Ο Αντετοκούνμπο θα είναι στην ομάδα του ΛεΜπρον Τζέιμς, για τον οποίο είπε: «Πρέπει να μαθαίνεις από τους βετεράνους. Είναι ενδιαφέρον ότι ο ΛεΜπρoν είναι σε αυτή την κατάσταση στη 18η σεζόν του. Είναι συνεπής, είναι πάντα εκεί, είναι απίστευτο. Πρέπει να τον εκτιμήσουμε περισσότερο, είναι δύσκολο να το κάνεις αυτό για 18 χρόνια. Ελπίζω να μπορώ κι εγώ να το κάνω για τόσα χρόνια».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Ο Θανάσης έχει όντως δύο βραβεία MVP σε All-Star Game στην Ελλάδα, αλλά δεν το σκεφτόμαστε έτσι. Είναι βραβεία της οικογένειας και τα έχουμε στο σπίτι, όλα μαζί. Ο Θανάσης είναι ένας σπουδαίος αδελφός. Πάντα μου λέει να διασκεδάζω σε κάθε αγώνα, να βελτιώνομαι σε κάθε αγώνα. Θέλει πάντα να με βλέπει να χαμογελάω, προσπαθεί να πιέζει για να βελτιώνομαι. Αν σταματήσω να το αντιμετωπίζω ως δουλειά, δεν θα μπορώ να το κάνω για όσα χρόνια παίζω. Αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή, πάντα μου λέει να χαμογελάω και να δουλεύω».

Τέλος, υπογράμμισε: «Είμαι χαρούμενος που εκπροσωπώ τη χώρα μου, την Ελλάδα, την πόλη μου, το Μιλγουόκι, την οικογένειά μου σε αυτό το επίπεδο. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, όσο είμαι χαρούμενος, τόσο θα κάνω καλή δουλειά για να εκπροσωπώ την χώρα, την πόλη και την οικογένειά μου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το έγκλημα της Χαλάστρας: Της είπε πως θα «κλεφτούν» και την έριξε στον Αξιό ποταμό