ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ασταμάτητος «Greek Freak» - Ισοφάρισαν (2-2) τους Νετς οι Μπακς

Γιαννης Αντετοκούνμπο Giannis Antetokounmpo

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με τον «Greek Freak» να είναι εντυπωσιακός και στις δύο πλευρές του παρκέ, το Μιλγουόκι επικράτησε 107-96 του Μπρούκλιν κι ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής.  

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος κι οι Μπακς νίκησαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά τους Νετς, οι οποίοι έπαιξαν δίχως τον Τζέιμς Χάρντεν, ενώ έχασαν με τραυματισμό και τον Κάιρι Ίρβινγκ.

Ο 29χρονος γκαρντ πάτησε στο πόδι του Γιάννη κι αποχώρησε έξι λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου. Κάπως έτσι ο Κέβιν Ντουράντ (28π., 13ριμπ., 5ασ.) έμεινε να παλεύει μόνος του και μολονότι τα «ελάφια» δεν έθελξαν με την απόδοση τους πήραν αυτό που ήταν το ζητούμενο, τη νίκη.

Το Μιλγουόκι είχε σε εξαιρετική κατάσταση τον Αντετοκούνμπο, ο οποίος μέτρησε 34 πόντους με 13/21 δίποντα, 1/5 τρίποντα και 5/10 βολές, ενώ πρόσθεσε 12 ριμπάουντ, 3 ασίστ. Επίσης, είχε και πέντε λάθη σε 38'21''.

Η σειρά επιστρέφει και πάλι στο Μπρούκλιν, εκεί όπου όποια ομάδα πάρει τη νίκη τα ξημερώματα της Τετάρτης (02:30 ώρα Ελλάδας), θα βρεθεί μια νίκη μακριά από τους Τελικούς της Ανατολής. Φυσικά, μεγάλο ερωτηματικό είναι το αν οι γηπεδούχοι θα έχουν τους Χάρντεν και Ίρβινγκ ή έστω κάποιον εκ των δύο. Σε περίπτωση που απουσιάσουν, τότε σίγουρα η ομάδα του Αντετοκούνμπο θα έχει μεγάλη ευκαιρία να κάνει το break.

Τα highlights

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Μόνο περηφάνια! Πάλεψε σαν λιοντάρι, «λύγισε» από τον κορυφαίο σε τιτάνια μάχη