ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θηρίο» στο κλουβί ο «Greek Freak» - Το πρόγραμμα των NBA Finals

Γιαννης Αντετοκούνμπο Giannis Antetokounmpo
AP Images

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» κάνει τα πάντα ώστε να μπορέσει να είναι έτοιμος στα NBA Finals, όπου οι Μπακς θα διεκδικήσουν τον τίτλο κόντρα στους Σανς.

Ο «Greek Freak» δεν έπαιξε στα Game 5 και 6 των τελικών της Ανατολής με τους Χοκς, αλλά οι συμπαίκτες του έπαιξαν και γι' αυτό και πανηγύρισαν την πρόκριση στα NBA Finals μετά από 47 χρόνια.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι πλέον το πότε θα επιστρέψει ο ηγέτης του Μιλγουόκι, ο οποίος υπέστη υπερέκταση στο γόνατο του και συνεχίζει την εντατική θεραπεία. Η συμμετοχή του στον πρώτο τελικό είναι αμφίβολη, ενώ είναι πιθανό να απουσιάσει κι από επόμενα ματς.

Ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ μιλώντας για το θέμα τόνισε ότι ο Γιάννης είναι σαν θηρίο στο κλουβί, αλλά το πότε θα επιστρέψει είναι συλλογική απόφαση.

«Είναι κάτι που θα το δούμε μέρα με τη μέρα. Σε συνεργασία με εκείνον, με τον GM, Τζον Χορστ, αλλά και με την ομάδα των γυμναστών και των γιατρών, θα πάρουμε την απόφαση. Θα είναι μια ομαδική διαδικασία. Ο Γιάννης πεθαίνει για να βρίσκεται εκεί έξω, ήθελε να παίξει και στο Game 5 και στο Game 6», τόνισε και πρόσθεσε:

«Το να βλέπεις αυτή τη σύνδεση, αυτήν την ενέργεια από έναν παίκτη που θα "πέθαινε" να ήταν εκεί. Λατρεύω την ενέργειά του στον πάγκο. Είναι γλυκόπικρο το συναίσθημα, καταλαβαίνει όμως την κατάσταση. Είναι μεγάλο κομμάτι αυτού που έχουμε χτίσει, τον χρειαζόμαστε στο 100%. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Περνάει πολύ χρόνο με τους γυμναστές, τους εμπιστεύεται, πρέπει να τους ακούει, πρέπει να τον ακούνε. Οι συζητήσεις μας είναι προσωπικές, θα βλέπουμε σε καθημερινή φάση την κατάστασή του».

Το πρόγραμμα των NBA Finals

Το ΝΒΑ γνωστοποίησε το πρόγραμμα των NBA Finals, τα οποία θα μεταδοθούν από την CosmoteTV.

Game 1: Σανς – Μπακς (7/7 - 04:00)

Game 2: Σανς – Μπακς (9/7 - 04:00)

Game 3: Μπακς – Σανς (12/7 - 03:00)

Game 4: Μπακς – Σανς (15/7 - 04:00)

Game 5: Σανς – Μπακς (18/7 - 04:00)*

Game 6: Μπακς – Σανς (21/7 - 04:00)*

Game 7: Σανς – Μπακς (23/7 - 04:00)*

* Αν χρειαστεί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Όλα τα νέα έκτακτα μέτρα που ισχύουν από Δευτέρα (5/7) - Δημοσιεύτηκε η ΚΥΑ