ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκος Γκάλης σε Γιάννη Αντετοκούνμπο: Για εμένα είσαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο

Νίκος Γκάλης σε Γιάννη Αντετοκούνμπο: Για εμένα είσαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο
AP Images

Υπόκλιση του Νίκου Γκάλη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA από τους Μιλγουόκι Μπακς του Έλληνα σούπερ σταρ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία καθώς κατάφερε να οδηγήσει τους Μιλγουόκι Μπακς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA, το πρώτο μετά από 50 χρόνια για τα «ελάφια». Όλος ο πλανήτης έχει υποκλιθεί στο μεγαλείο του Έλληνα σούπερ σταρ των Μπακς, με τα αποθεωτικά σχόλια όλων να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο.

Ξεχωριστή σημασία, ωστόσο, έχει το σχόλιο του Νίκου Γκάλη. Του ανθρώπου που άλλαξε σε μεγάλο βαθμό την αντιμετώπιση του μπάσκετ για τους Έλληνες και που υπέγραψε το έπος του 1987 και την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ από τη «γαλανόλευκη».

Ο Νίκος Γκάλης με μήνυμά του στο Twitter αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, υπογραμμίζοντας πως ο «Greek Freak» είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

«Γιάννης Αντετοκούνμπο, είσαι αληθινός μαχητής που κατέκτησες με το σπαθί σου την κορυφή του κόσμου. Για μένα αυτήν τη στιγμή είσαι ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη. Μας κάνεις όλους περήφανους. Συγχαρητήρια, για τις επιδόσεις και το ήθος σου, συνέχισε έτσι», ήταν το μήνυμά του.

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Γκάλη

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Από τα Σεπόλια, στην κορυφή του NBA - Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr