ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτός «έπεισε» τον «Greek Freak» να μείνει στους Μπακς

Γιάννης Αντετοκούνμπο Giannis Antetokounmpo
AP Images

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο ιδιοκτήτης των Μπακς, Μαρκ Λάσρι, αναφέρθηκε στη στιγμή που σύμφωνα με τον ίδιο έπαιξε καθοριστικό ρόλο, ώστε ο «Greek Freak» να υπογράψει επέκταση συμβολαίου με την ομάδα.

Ο ηγέτης του Μιλγουόκι έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο στις 15 Δεκεμβρίου 2020, περίπου ένα μήνα μετά τον ερχομό του Τζρού Χόλιντεϊ στην ομάδα.

Φαινομενικά τα δύο αυτά γεγονότα είναι άσχετα μεταξύ τους, ωστόσο σύμφωνα με τον Λάσρι ο Χόλιντεϊ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην παραμονή του Αντετοκούνμπο.

«Θυμάμαι την πρώτη προπόνησή τους, ο Τζρου κάλυπτε τον Γιάννη. Ο Γιάννης τον ήξερε σαν παίκτη. Μετά το τέλος, ο GM μού λέει ότι ο Γιάννης κατάλαβε πόσο καλός είναι. Τον καλύπτει, είναι καλός. Ήταν κάτι φοβερό. Και πιστεύω 100% πως αυτός ήταν ένας καθοριστικός παράγοντας για τον Γιάννη και την απόφασή του να υπογράψει, γιατί είδε τι είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης των Μπακς.

Το σίγουρο είναι ότι Αντετοκούνμπο δικαιώθηκε για την επιλογή του, καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα με τα «Ελάφια», με τον ίδιο να αναδεικνύεται MVP των NBA Finals.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για τον Νίκο Ευαγγελάτο - Πέθανε ο πατέρας του

Μπουρλά: Η Pfizer ξεκίνησε δεύτερη φάση δοκιμών για φάρμακο κατά του κορονοϊού

Υπόθεση Σεμέδο: Κατέθεσε η 16χρονη μάρτυρας - Τι είπε στην ανακρίτρια