ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η όμορφη φωτογραφία με τα παιδιά του - «Αγαπώ τα αγόρια μου» (photo)

Γιαννης Αντετοκούνμπο Giannis Antetokounmpo
AP Images

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μια πολύ όμορφη φωτογραφία, όπου είναι μαζί με τα δύο του παιδιά ανάρτησε στα social media ο «Greek Freak».

Η σύντροφος του Γιάννη, Μαράια έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους πριν από λίγες εβδομάδες.

Όπως είναι φυσικό ο πρωταθλητής του ΝΒΑ πλέει σε πελάγη ευτυχίας και φροντίζει να περνάει όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά του, λίγο πριν την έναρξη της ερχόμενης απαιτητικής σεζόν, όπου οι Μπακς θα κληθούν να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ο Αντετοκούνμπο «ανέβασε» ένα insta story, όπου αποτυπώνεται μια από αυτές τις όμορφες οικογενειακές στιγμές. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης είναι αγκαλιά με τα δύο παιδιά του, με τον ίδιο να γράφει: «Αγαπώ τα αγόρια μου».

Γιάννης Αντετοκούνμπο
To insta story του Γιάννη ΑντετοκούνμποIG: @giannis_an34

Στα… χνάρια του ο γιος του, Λίαμ

Ο μεγάλος γιος του Γιάννη, Λίαμ, φαίνεται ότι έχει ήδη αποφασίσει να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του. Ο «Greek Freak» είχε ποστάρει τη Δευτέρα (13/9) μια φωτογραφία του γιου του να παίζει με μια μπάλα μπάσκετ, την οποία συνδύασε και με ένα πολύ όμορφο μήνυμα. «Με ρωτάνε τι κάνω και για ποιον το κάνω», έγραψε χαρακτηριστικά ο MVP των τελικών του ΝΒΑ.

Οι Μπακς επιστρέφουν στα παρκέ στις 3 Οκτωβρίου με εσωτερικό διπλό, ενώ στις 5/10 θα παίξουν με τους Γκρίζλις στο Μέμφις. Τρεις ημέρες αργότερα (8/10) θα αντιμετωπίσουν τους Νετς στο Μπρούκλιν, στις 10 Οκτωβρίου θα υποδεχθούν τους Θάντερ, ενώ στις 13/10 θα αγωνιστούν στην έδρα των Τζαζ. Τέλος, στις 15 Οκτωβρίου θα υποδεχθούν τους Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι - Αρχίζει η δίκη: Η Ιωάννα αντιμετωπίζει την Έφη στα δικαστήρια

Apple: Eπείγουσα ενημέρωση λογισμικού μετά την ανακάλυψη κακόβουλου λογισμικού «μηδενικού κλικ»

Κορονοϊός - Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρός εισαγγελέας ο οποίος είχε πέσει σε κώμα μετά τον εμβολιασμό