ΜΠΑΣΚΕΤ

Επένδυση του Κόμπι Μπράιαντ απέφερε 400 εκατ. δολάρια στην οικογένειά του μετά τον θάνατό του

Κόμπι Μπράιαντ
Ο «Black Mamba» αποφέρει κέρδη και μετά θάνατον στην οικογένειά του.
AP Photo/Mark J. Terrill, File

Κόμπι Μπράιαντ: Μια επένδυση ύψους 6 εκατ. δολαρίων σε ένα ενεργειακό ποτό, έφερε τεράστια κέρδη στην οικογένεια του super star του NBA περίπου δυο χρόνια μετά τον θάνατό του.

Τον Ιανουάριο του 2021 ο πλανήτης «πάγωσε» στο άκουσμα του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ. Ο σπουδαίος Αμερικανός σταρ του NBA, ωστόσο, αποδεικνύεται «θησαυρός» και μετά θάνατον. Ο αείμνηστος «Black Mamba» το 2014 είχε κάνει μια επένδυση ύψους 6 εκατ. δολαρίων στο ενεργειακό ποτό Body Armor.

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει αυτή την επιχειρηματική κίνηση, την ημέρα που ανακοίνωσε τη δημιουργία της Kobe Inc., η οποία είχε αναλάβει την παραγωγή του ντοκιμαντέρ Dear Basketball που βραβεύτηκε με Όσκαρ το 2018.

Ο Κόμπι είχε αγοράσει το 10% των μετοχών της συγκεκριμένης εταιρίας και αρκετά χρόνια αργότερα, η επένδυση αυτή δικαιώθηκε στο μέγιστο. Όπως έγινε γνωστό, η κίνηση της Coca Cola να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Body Armor έναντι 5,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, θα αποφέρει στην οικογένειά του το ποσό των 400 εκατ. δολαρίων!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Ξιαρχό: Έδωσε σημεία ζωής με μήνυμα στο TikTok – «Θέλει κότσια η αυτοκτονία»

«Πόλεμος» για το τραγούδι του Βασιλακόπουλου: Οι αναρτήσεις Πολάκη, Ακρίτα και η Ανίτα Πάνια

Μέγκαν-Χάρι: Γιατί οι πλούσιοι και διάσημοι γείτονές τους στην Καλιφόρνια μετακομίζουν άρον άρον