ΜΠΑΣΚΕΤ

Εργκίν Αταμάν: Δάκρυσε στο «αντίο» του στην Εφές - «Θα σας δω στο ΟΑΚΑ, πρόκληση ο Παναθηναϊκός»

Εργκίν Αταμάν: Δάκρυσε στο «αντίο» του στην Εφές - «Θα σας δω στο ΟΑΚΑ, πρόκληση ο Παναθηναϊκός»
SCREENSHOT - VIDEO

Ο Εργκίν Αταμάν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Αναντολού Εφές κατακτώντας το πρωτάθλημα και στο αντίο του λύγισε, δίνοντας ραντεβού στο ΟΑΚΑ. Τι είπε για τον Παναθηναϊκό.

Η Αναντολού Εφές του Εργκίν Αταμάν έκανε «σκούπα» στη σειρά των τελικών κόντρα στη Καρσίγιακα, καθώς επικράτησε με 83-74 εκτός έδρας και στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Αυτό ήταν το τελευταίο ματς του Τούρκου προπονητή, πριν έρθει στην Ελλάδα για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό.

Λίγο μετά στο αντίο του, ο Εργκίν Αταμάν, αφού είπε πως ο γιος του δεν θα τον ακολουθήσει στην Ελλάδα στην οποία θα έρθει για να κοουτσάρει το Τριφύλλι, δάκρυσε στην κάμερα.

«Δεν είναι εύκολο για εμένα, μετά από τόσα χρόνια. Θα είμαι χαρούμενος αν με χαρακτηρίσουν θρύλο της Αναντολού Εφές στο μέλλον. Χρειαζόταν μία αλλαγή, το αποφασίσαμε μαζί με τον πρόεδρο. Ίσως μία μέρα επιστρέψω, δεν ξέρεις τι μπορεί να φέρει ο χρόνος» είπε μεταξύ άλλων ο Αταμάν και πρόσθεσε:

«Ήταν πολύ σημαντική αυτή η αλλαγή για εμένα. Ήταν κάτι που το αποφάσισα μαζί με το κλαμπ. Θα μας κάνει καλό. Κάποιες φορές είναι αναγκαίο στη ζωή. Ο Παναθηναϊκός είναι μια νέα μεγάλη πρόκληση για εμένα. Θα εκπροσωπώ τη χώρα μου στην Ελλάδα. Η Εφές είναι το σπίτι του και εύχομαι ότι καλύτερο για την νέα σεζόν. Θα σας δω όλους στην Αθήνα».

Μάλιστα, στη συνέχεια μιλώντας στους παίκτες του στα αποδυτήρια, τους ευχαρίστησε και τους είπε: «Θα σας δω στο ΟΑΚΑ», προφανώς ως αντιπάλους.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Έρχεται πρωταθλητής ο Εργκίν Αταμάν - Η Αναντολού Εφές έκανε το 3-0 επί της Καρσίγιακα

«Βόμβα» με Κιλιάν Εμπαπέ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον σεΐχη του Κατάρ, Αλ Θανί

Αυτογκόλ για... βραβείο από τον Οριέ της Νότιγχαμ Φόρεστ - Δείτε βίντεο

Σάλος στο NBA: Ο Ολαντίπο κατηγορεί τον ατζέντη του ότι τον έκλεψε για να αγοράσει strip club

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Κερνάει ελληνικό δείπνο τον Ιμπραΐμοβιτς - Ο διάλογος με τον Ζλάταν