ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Βαρύ το κλίμα στις προπονήσεις - Παίκτες και μέλη της ομάδας στην κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή

ΑΕΚ: Βαρύ το κλίμα στις προπονήσεις - Παίκτες και μέλη της ομάδας στην κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή

Η δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή έχει επηρεάσει τους πάντες στην ομάδα της ΑΕΚ, με αντιπροσωπεία παικτών να δίνει το παρών στη σημερινή κηδεία του φίλου της Ένωσης.

Το κλίμα στην ΑΕΚ είναι πολύ βαρύ τις τελευταίες μέρες, μετά τη δολοφονική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 29χρονος φίλαθλος της ομάδας, Μιχάλης Κατσουρής.

Ο Ματίας Αλμέιδα προσπαθεί να προετοιμάσει τους παίκτες του για το δύσκολο παιχνίδι με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ, αλλά η αλήθεια είναι πως η ατμόσφαιρα στα Σπάτα είναι βαριά και τα χαμόγελα και οι πλάκες σπανίζουν.

Το μόνο που σκέφτοναι άπαντες είναι να κάνουν το χρέος τους μέσα στο γήπεδο και να πάρουν την πρόκριση, έχοντας κι ένα έξτρα κίνητρο πλέον...

Σήμερα έχει προγραμματιστεί προπόνηση το πρωί, ενώ στις 17:00 είναι η κηδεία του 29χρονου Μιχάλη κι αναμένεται να υπάρξει εκπροσώπηση από παίκτες της ΑΕΚ και μέλη της ομάδας.

Το πρόγραμμα-βουνό με 6 ματς σε 20 μέρες

Η ΑΕΚ παράλληλα έχει να αντιμετωπίσει κι ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με συνεχή παιχνίδια το επόμενο διάστημα. Η Ένωση θα παίξει στο Ζάγκρεμπ την Τρίτη (15/8) και το Σάββατο (19/8) θα υποδεχτεί τη Ντιναμό στην «OPAP Arena».

Αν καταφέρει να προκριθεί θα παίξει στις 22 ή 23/8 με την Αντβέρπ, ενώ αν αποκλειστεί θα παίξει στις 24/8 με τον χαμένο του Κοπεγχάγη-Σπάρτα Πράγας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακολούθως η ΑΕΚ στις 26 ή 27/8 θα δώσει το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό και τις επόμενες μέρες θα παίξει τον επαναληπτικό των ευρωπαϊκών play offs (είτε 29-30-31/8). Και στις 2 ή 3 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον Βόλο για τη Super League.

Διαβάστε επίσης:

Αθλητικές μεταδόσεις: Σέντρα στην Premier League με Μάντσεστερ Σίτι - «Μάτια» στην αντίπαλο της ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Χαμός με Χουάνγκ, ζήτησε να φύγει - Αναλαμβάνουν οι δικηγόροι

Οπαδική βία: Το πρώτο θύμα στην Ελλάδα πριν από 40 χρόνια