ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεκάθαρος στόχος από Αταμάν και Σλούκα: Θέλουν το πρωτάθλημα!

Ξεκάθαρος στόχος από Αταμάν και Σλούκα: Θέλουν το πρωτάθλημα!

Στο αφιέρωμα που έκανε ο ΕΣΑΚΕ στον Παναθηναϊκό, ο Εργκίν Αταμάν και ο Κώστας Σλούκας τόνισαν πως το «τριφύλλι» βλέπει μόνο την επιστροφή στην κορυφή.

Μια νέα ομάδα, με πολλές αλλαγές, έχοντας μεγάλη φιλοδοξία. Αυτό είναι ο Παναθηναϊκός, όπως φάνηκε και απ’ την τοποθέτηση του Εργκίν Αταμάν και του Κώστα Σλούκα στο αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ στους «πράσινους». Ο κόουτς του «τριφυλλιού» ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα παλέψει για το πρωτάθλημα:

«Σίγουρα το νέο πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες και για τη δική μας. Είμαστε ένα νέο σύνολο με υψηλούς στόχους και θα αντιμετωπίσουμε πολλές ισχυρές ομάδες που έχουν τον απόλυτο σεβασμό μας. Θα πολεμήσουμε για το καλύτερο δυνατό και στο τέλος να κατακτήσουμε τον τίτλο.

Εύχομαι να έχουμε μια δίκαιη σεζόν για όλους. Για τους φιλάθλους θέλω να πω ότι θα πρέπει να είναι υπομονετικοί γιατί όλα κρίνονται στα πλέι οφ και στους τελικούς. Εύχομαι τα καλύτερα για όλες τις ομάδες και όλους τους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του ο αρχηγός των «πράσινων» μίλησε για προφανή στόχο κατάκτησης του τίτλου:

«Πρώτα απ’ όλα εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα, επιτυχίες για τον Παναθηναϊκό και να είμαστε ενωμένοι. Ο βασικός στόχος της ομάδας μας είναι προφανώς να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα μετά από δύο χρόνια όπου ο Ολυμπιακός κυριάρχησε.

Ελπίζω, με τη βοήθεια του κόσμου και της τύχης, να τα καταφέρουμε στο τέλος της χρονιάς. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές και σε όλες τις ομάδες. Και όσον αφορά στους φιλάθλους να αγαπούν τις ομάδες τους, να είναι δίπλα τους και φυσικά να μείνουν μακριά από ακραίες συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στον ελληνικό αθλητισμό».