ΜΠΑΣΚΕΤ

Super Cup: Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Περιστέρι πέταξαν μαζί για Ρόδο – Τα «πηγαδάκια» στο αεροδρόμιο

Super Cup
EUROKINISSI

Super Cup 2023: Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Περιστέρι ταξίδεψαν μαζί για τη Ρόδο, όπου θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Οι πρώτες τέσσερις ομάδες της περσινής Basket League θα διεκδικήσουν το Super Cup 2023.

Οι τρεις αθηναϊκές ομάδες βρέθηκαν στην ίδια πτήση, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό, ανάμεσα στα μέλη των αθλητικών. Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν συνέπεσαν όλα τα μέλη κατά τις αφίξεις τους, καθώς οι παίκτες ήρθαν και μεμονωμένα.

Πρώτος έφτασε στο αεροδρόμιο, στις 7:15 το πρωί, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ ακολούθησε στις 8:30, ο προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης. Ο Κώστας Σλούκας βρέθηκε στο αεροδρόμιο στις 9:10.

Super Cup
Πολλά «πηγαδάκια» δημιουργήθηκαν στην πύλη για την επιβίβαση. Χαρακτηριστικότερο ήταν εκείνο των δύο Γάλλων, Ματίας Λεσόρ και Μουσταφά Φαλ, οι οποίοι ήταν συνέχεια μαζί.V.Stolis

Όπως είναι φυσικό, δημιουργήθηκαν πολλά «πηγαδάκια» στην πύλη για την επιβίβαση. Χαρακτηριστικότερο ήταν εκείνο των δύο Γάλλων, Ματίας Λεσόρ και Μουσταφά Φαλ, οι οποίοι ήταν συνέχεια μαζί.

Ο Γκριγκόνις ήταν μαζί με τους Σίκμα και Ουόκαπ, ο οποίος έκατσε και με τους Έλληνες του Παναθηναϊκού, τους οποίους γνωρίζει φυσικά και λόγω της Εθνικής.

Ο Κώστας Σλούκας χαιρέτησε πρώτους τους Κώστα Παπανικολάου και Γιαννούλη Λαρεντζάκη, τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά και στη συνέχεια τους υπόλοιπους.

Η πτήση τσάρτερ με τις αποστολές των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και Περιστερίου αναχώρησε στις 10 το πρωί για τη Ρόδο.

Σχετικές ειδήσεις