ΜΠΑΣΚΕΤ

Απίστευτο: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποβλήθηκε από αγώνα επειδή… κοίταξε έντονα αντίπαλο! (video)

Απίστευτο: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποβλήθηκε από αγώνα επειδή… κοίταξε έντονα αντίπαλο! (video)
AP Photo

NBA: Οι διαιτητές απέβαλαν από το παιχνίδι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς δέχθηκε το δεύτερη τεχνική ποινή επειδή… επειδή κοίταξε έντονα τον παίκτη τον Ντιτρόιτ Πίστονς, Αϊζάια Στιούαρτ!

Ένα έντονο βλέμμα του Έλληνα σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς ήταν αρκετό για να τον στείλει στα αποδυτήρια, από το τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα.

Ο Έλληνας φόργουορντ δέχθηκε την πρώτη τεχνική ποινή στο πρώτο μέρος για διαμαρτυρία. Ωστόσο αυτό που του κόστισε την αποβολή ήταν ένας πανηγυρισμός που ήρθε στο δεύτερο μέρος της εντός έδρας αναμέτρησης των Μπακς με τους Πίστονς όταν κάρφωσε με δύναμη στο πρόσωπο του Αϊζάια Στούαρτ και μετά τον κοίταξε επίμονα. Οι διαιτητές τον χρέωσαν με δεύτερη τεχνική ποινή και ο Greek Freak αποβλήθηκε (για 4η φορά στην καριέρα του) από την αναμέτρηση.

Ωστόσο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έφυγε αμέσως για αποδυτήρια καθώς αντέδρασε έντονα στην αυστηρή απόφαση των διαιτητών.

Αρνούμενος να δεχτεί την ποινή, πήγε και έκατσε στις κερκίδες μαζί με τους φιλάθλους των «ελαφιών» και στη συνέχεια αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος.

Για την ιστορία, οι Μπακς «λαχτάρησαν», αλλά τελικά επικράτησαν των Πίστονς με 120-118.