ΜΠΑΣΚΕΤ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Είδε από τις καλύτερες θέσεις τη μεγάλη νίκη των Λέικερς στο NBA (vid)

Κωνσταντίνος Αργυρός: Είδε από τις καλύτερες θέσεις τη μεγάλη νίκη των Λέικερς στο NBA (vid)
Intime

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αγαπά το μπάσκετ και δεν έχασε την ευκαιρία της παρουσίας του στο Λος Άντζελες για να παρακολουθήσει τους Λέικερς του ΛεΜπρον Τζέιμς.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρίσκεται είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει έναν αγώνα του NBA.

Ο Ελλαδίτης τραγουδιστής είναι γνωστό πως είναι λάτρης του μπάσκετ και όποτε πηγαίνει στις ΗΠΑ φροντίζει να βρίσκεται σε κάποιο γήπεδο.

Αυτή τη φορά βρέθηκε στο «Staples Center», όπου οι Λέικερς επικράτησαν με 116-110 των Πόρταλντ Μπλέιζερς και σημείωσαν την 4η σερί νίκη τους στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε μάλιστα στις καλύτερες θέσεις του γηπέδου, αυτές δίπλα στο παρκέ, αλλά δεν είχε την τύχη να δει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να αγωνίζεται, καθώς δεν χρησιμοποιήθηκε λόγω ενός μικροπροβλήματος τραυματισμού.

Είδε, όμως, τον άλλο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, Άντονι Ντέιβις, να κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ: Τάιμπουλ 14 (4/8 τρίποντα), Γκραντ 23 (5 ριμπάουντ), Έιτον 12 (7 ριμπάουντ), Σαρπ 19 (3 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Μέις 15 (12 ασίστ), Γουόκερ 8 (4 ριμπάουντ), Καμαρά 2, Ριθ 11, Μπούγια 6, Μάρεϊ, Μπράουν, Μινάγια, Ρούπερτ, Γουέινραϊτ

ΛΕΙΚΕΡΣ: Ρέντις 18 (7 ριμπάουντ), Χατσιμούρα 19 (5 ριμπάουντ), Ντέιβις 30 (13 ριμπάουντ), Πρινς 11, Ράσελ 11 (11 ασίστ), Ριβς 18 (4 ασίστ), Γουντ 7, Κρίστι, Χέις 2, Χοτζ, Λιούις

Σχετικές ειδήσεις