ΜΠΑΣΚΕΤ

Το έζησε με την ψυχή του ο Δ. Γιαννακόπουλος – Αποθεώθηκε απ’ τον κόσμο

Το έζησε με την ψυχή του ο Δ. Γιαννακόπουλος – Αποθεώθηκε απ’ τον κόσμο

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού AKTOR πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη της ομάδας του επί της Μπάγερν Μονάχου, συνεχάρη τους παίκτες και αγκάλιασε τον Αταμάν – Στο γήπεδο ο Στόγιαν Βράνκοβιτς.

Βραδιά γεμάτη συναισθήματα στο BMW Park του Μονάχου. Ο Παναθηναϊκός AKTOR «αγκάλιασε» την 2η θέση με την 9η εκτός έδρας νίκη του, κόντρα στην Μπάγερν. Οι πάντες έζησαν με την καρδιά τους το μεγάλο ματς. Εκεί όπου οι παίκτες των «πράσινων» μαζί με 4.000 οπαδούς τους δεν υπήρχε περίπτωση να… λυγίσουν.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρακολούθησε και πανηγύρισε με την ψυχή του τη νίκη. Με το ξέσπασμα να έρχεται από το κρίσιμο τρίποντο του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού AKTOR αγκάλιασε τον Κέντρικ Ναν, τον Εργκίν Αταμάν και όποιον έβλεπε μπροστά του απ’ την ομάδα, μετά την αναμέτρηση. Πήγε και στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους πάντες για τη σπουδαία νίκη που φέρνει τους «πράσινους» μία επικράτηση απ’ την οριστικοποίηση της 2ης θέσης.

Κεντρικό πρόσωπο στους πανηγυρισμούς ήταν ο Χουάντσο φυσικά, που έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στη Euroleague, την πιο κρίσιμη στιγμή.

Στο BMW Park ήταν και μια παλιά δόξα του Παναθηναϊκού AKTOR. Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς. Ο Κροάτης «γίγαντας» είδε το ματς και χάρηκε το αποτέλεσμα. Μάλιστα μόλις έληξε το ματς, αγκαλιάστηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Εργκίν Αταμάν.

Εκπληκτική ήταν η παρουσία των 4.000 φιλάθλων του Παναθηναϊκού AKTOR, με τους οποίους πανηγύρισε η ομάδα τραγουδώντας το γνωστό σύνθημα. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» αποθέωσαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μόλις έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο, με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ να τους ευχαριστεί και να τους χειροκροτεί.