ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Παππάς

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Παππάς

Ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο, στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, έθεσε τον Νίκο Παππά εκτός πλάνων του Ντούσκο Ιβάνοβιτς για τον αγώνα με τα Τρίκαλα

Η αλήθεια είναι πως η ατυχία είχε... καιρό να «χτυπήσει» την πόρτα του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» μετά την εντυπωσιακή τους εμφάνιση και την τεράστια νίκη που πήραν επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, είχαν στην άκρη του μυαλού τους και την κατάσταση του Νίκου Παππά και δεν μπορούσαν να πανηγυρίσουν όπως θα ήθελαν.

Σε μια ανύποπτη φάση του παιχνιδιού με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο Νίκος Παππάς δέχθηκε μια γονατιά στον τετρακέφαλο, με αποτέλεσμα μετά το ματς να αισθάνεται ενοχλήσεις. Οι ενοχλήσεις δεν υποχώρησαν ούτε σήμερα με αποτέλεσμα ο παίκτης να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Τα ιατρικά ευρήματα έκανα λόγο για θλάση πρώτου βαθμού, κάτι που πάει να πει πως ο παίκτης χάνει τον αγώνα της Κυριακής με τα Τρίκαλα και τη Δευτέρα θα επανεξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, έτσι ώστε να εκτιμηθεί η κατάστασή του.

Από την προπόνηση της Παρασκευής (31/10) δεν έλειψε μόνο ο Νίκος Παππάς, αλλά και Ο Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός του «τριφυλλιού» δεν ακολούθησε το πρόγραμμα λόγος ενός προβλήματος στο δόντι, αλλά το Σάββατο (1/11) αναμένεται να προπονηθεί κανονικά και να είναι στη διάθεση του προπονητή του για το ματς με τα Τρίκαλα.

Πηγή: onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις