ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: «Απαιτούμε τα αυτονόητα»

Παναθηναϊκός: «Απαιτούμε τα αυτονόητα»

Ανακοίνωση για το θέμα του ΟΑΚΑ εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός που απαιτεί τα αυτονόητα από τη ΓΓΑ

Η «πράσινη» ΚΑΕ τονίζει ότι φάνηκε να υπάρχει διάθεση για συνεργασία, αλλά στη συνέχεια αποδείχτηκε ότι δεν ίσχυε κάτι τέτοιο και η ΓΓΑ κωφεύει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρά το γεγονός ότι υπήρξε αλληλογραφία -το περιεχόμενο της οποίας κοινοποιήθηκε και στα ΜΜΕ- με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σχετικά με το θέμα των τουρνικέ και της ασφάλειας γενικότερα στο ΟΑΚΑ, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός είμαστε στη δυσάρεστη θέση να γνωστοποιήσουμε τα εξής:

Μετά την επιστολή της ΓΓΑ προς εμάς , την Παρασκευή 7/11- κι αφού είχαν προηγηθεί δικές μας επιστολές κι ανακοινώσεις- αισθανθήκαμε ότι υπάρχει ανταπόκριση. Για το λόγο αυτό στείλαμε ευχαριστήρια επιστολή στην ΓΓΑ για το ενδιαφέρον της και ζητήσαμε να μας υποδείξουν τους συνεργάτες με τους οποίους θα κινήσουμε την απαραίτητη διαδικασία.

Είναι προφανές ότι λόγω των συνεχών και σημαντικών αγωνιστικών μας υποχρεώσεων στο ΟΑΚΑ, επιθυμούμε- και το τονίσαμε- να γίνει άμεσα αυτό.

Τις τελευταίες τρεις ημέρες προσπαθούμε μάταια να επικοινωνήσουμε με την Γ.Γ.Α, κ.Γιαννακίδου, η οποία παρά τις επαναλαμβανόμενες τηλεφωνικές μας οχλήσεις δεν ανταποκρίνεται.

Αισθανόμαστε ότι η ΓΓΑ για μια ακόμα φορά κωφεύει και προσπαθεί απλώς να καλύψει επικοινωνιακά την υπόθεση με επιστολές όπως και με non paper που προηγήθηκαν. Τόσο σοβαρά ζητήματα όμως, που αφορούν την ασφάλεια του κόσμου δεν καλύπτονται με επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Επαναλαμβάνουμε ότι ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τα αυτονόητα και τίποτε περισσότερο ούτε και λιγότερο.

Αναμένουμε την ανταπόκριση της ΓΓΑ ώστε να λυθεί επιτέλους αυτό το τόσο σημαντικό θέμα».

Πηγή: onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις