ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Προμηθέας Πατρών LIVE: Λεπτό προς λεπτό ο τρίτος τελικός στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Προμηθέας Πατρών LIVE: Λεπτό προς λεπτό ο τρίτος τελικός στο ΟΑΚΑ

Μια νίκη για να κατακτήσει ένα ακόμα Πρωτάθλημα χρειάζεται ο Παναθηναϊκός απόψε (9μ.μ. Cosmote Sport 4) κόντρα στον Προμηθέα στον τρίτο τελικό της διοργάνωσης στο ΟΑΚΑ 

Απόψε το βράδυ γύρω στις 11 ο Παναθηναϊκός θα γράψει μια ακόμα ολόχρυση σελίδα στην ιστορία του. Ο Ρικ Πιτίνο ετοιμάζεται να κατακτήσει το πρώτο του εν Ελλάδι πρωτάθλημα και οι «πράσινοι» το 38ο. Μετά από μια δύσκολη και γεμάτη εβδομάδα αυτό που θέλουν όλοι στην ομάδα του «τριφυλλιού» είναι να γιορτάσουν μαζί με τον κόσμο τους το τέλος της σεζόν με τον εντυπωσιακότερο τρόπο.

Στα χαρτιά ο Παναθηναϊκός ήταν το απόλυτο φαβορί απέναντι στον Προμηθέα από την πρώτη στιγμή. Το ίδιο έγινε και στην πράξη, αφού οι «πράσινοι» στους δύο πρώτους αγώνες της τελικής σειράς απέδειξαν την ανωτερότητά τους πάνω στο παρκέ και έχουν κάνει τα δύο από τα τρία βήματα που απαιτούνται για την κατάκτηση της κούπας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Της 38ης στην ιστορία τους. Απόψε το βράδυ ο Ρικ Πιτίνο και οι παίκτες του θα υποδεχθούν εκ νέου τον Προμηθέα της Πάτρας στο ΟΑΚΑ με στόχο την «σκούπα» που θα τους «οδηγήσει» στην… κούπα. Ο Αμερικανός τεχνικός για ένα ακόμα ματς θα έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες του, οι οποίοι μετά το sold out που έχει γίνει θα έχουν ένα έξτρα κίνητρο για να… εντυπωσιάσουν.

Παράλληλα η βραδιά αναμένεται να είναι ιδιαίτερη και για την οικογένεια Παπαπέτρου. Βλέπετε ο Ιωάννης περιμένει να πανηγυρίσει το πρώτου πρωτάθλημα σαν παίκτης του Παναθηναϊκού, ενώ στο ημίχρονο της αναμέτρησης, η «πράσινη» ΚΑΕ Θα τιμήσει τον πατέρα του Αργύρη για την προσφορά του στο σύλλογο.