ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ο βασιλιάς στο θρόνο του - Το πάρτι εντός κι εκτός παρκέ (pics+vids)

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ο βασιλιάς στο θρόνο του - Το πάρτι εντός κι εκτός παρκέ (pics+vids)
Ένα ακόμα νταμπλ πανηγυρίζει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ!

Το 38ο Πρωτάθλημα της ιστορίας του πανηγυρίζει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Επικράτησε 111-77 του Προμηθέα στον τρίτο τελικό και κατέκτησε ένα ακόμα νταμπλ

Μια οικογένεια και στα... γλέντια ο Παναθηναϊκός, πανηγύρισε μια ακόμη επιτυχία όπως μόνο αυτός ξέρει. Παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, της οικογένειας του, του τεχνικού τιμ, των παικτών και όλων των υπαλλήλων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στήθηκε τρικουβερτο γλέντι μέχρι το πρωί στο Fantasia, με τα τραγούδια του «πρασίνου» Κωνσταντίνου Αργυρού να ξεσηκώνουν τόσο την ομάδα όσο και τους φίλους του τριφυλλιού που βρέθηκαν εκεί.

Την παράσταση έκλεψε ο... λουλουδοπόλεμος, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να βάζει στο... κόλπο των ελληνικών εθίμων και τον Ρικ Πιτίνο, ο οποίος απέδειξε ότι έμαθε... γρήγορα πώς γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις και έβαλε στόχο τους συνεργάτες του και τους παίκτες του.

Φυσικά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γέμισε λουλούδια και όλους τους παίκτες και τα μέλη του τεχνικού τιμ, με τις δύο κούπες του νταμπλ να δεσπόζουν στο κέντρο του μαγαζιού.

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσε συγχαρητήρια στους νικητές, προσωπικά στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και αναφέρθηκε στην τεράστια προσπάθεια που κάνει για να συνεχίσει το έργο των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου. Στη συνέχεια, αφιέρωσε στον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, το τραγούδι «στ' αστέρια πάμε» ευχόμενος να έρθει σύντομα το... έβδομο.

Δείτε ΕΔΩ την απίστευτη αποθέωση που γνώρισε ο Ρικ Πιτίνο στο ΟΑΚΑ

«Αν τα παιδιά μου είναι μαζί μου σε αυτό, θα επιστρέψω»

Ενθουσιασμένος με την κατάκτηση του τίτλου από τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Ρικ Πιτίνο, που υπογράμμισε πως ρόλο στην απόφασή του για το αν θα συνεχίσει στους «πράσινους», θα έχει και η άποψη των παιδιών του.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Το πάρτι εντός παρκέ

Οι «πράσινοι» έπαιξαν και πάλι μπασκετάρα και μαζί με τον κόσμο τους μετέτρεψαν σε πάρτι τον τρίτο τελικό της Basket League! Ήταν το καλύτερο φινάλε μιας ακόμη σεζόν, όπου ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πρόσθεσε άλλη μια χρυσή» σελίδα στην «πλούσια» ιστορία του!

Το «τριφύλλι» έκανε ο,τι ήθελε στο παρκέ κι πραγματοποίησε μια τρομερή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, όπου σημείωσε 62 πόντους! Συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος και με τις εντυπωσιακές φάσεις που έβγαλε έκανε το ματς να θυμίζει All Star Game!

Ο Πιτίνο είχε ζητήσει την καλύτερη εμφάνιση από τους παίκτες του κι αυτό ακριβώς πήρε! Με αποτέλεσμα να πανηγυρίσει το πρώτο του πρωτάθλημα στην Ελλάδα με 100άρα, μπασκετάρα και όλο το ΟΑΚΑ να φωνάζει το όνομα του.

Ο αγώνας ήταν run n' gun από το πρώτο λεπτό, με τον Καλάθη να κρατάει την μπαγκέτα και την «ορχήστρα» του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ να κάνει τρομερά πράγματα στο παρκέ! Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» είχε 9 πόντους και 9 ασίστ στο πρώτο μέρος, όπου οι «πράσινοι» κυριάρχησαν απόλυτα. Είναι χαρακτηριστικό ότι σημείωσαν 21/27 δίποντα, με τους 36 από τους 62 πόντους τους να προέρχονται μέσα από το «ζωγραφιστό»!

Δείτε ΕΔΩ την πορεία του αγώνα λεπτό προς λεπτό

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Αφιερωμένο στον θείο μου τον Θανάση»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφιέρωσε το πρωτάθλημα στη μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου, ενώ μίλησε για τους τελικούς που έγιναν σε εξαιρετική ατμόσφαιρα και για την παραμονή του Ρικ Πιτίνο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε δήλωση που έκανε στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί σήμερα Σάββατο (15/6), είπε ότι: «Αφιερώνω αυτόν τον τίτλο στον θείο μου τον Θανάση».

Διαβάστ επερισσότερα ΕΔΩ

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

Σχετικές ειδήσεις