Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Απολαυστικός Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Γερνάω, έχω κατεβάσει ταχύτητα» (videos)

Newsbomb

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Χοκς, ωστόσο ο «Greek Freak» δεν έχασε το χιούμορ του, σχολιάζοντας το γεγονός ότι φέτος έχει μειώσει αισθητά τα επιθετικά φάουλ.

Ο Αντετοκούνμπο μέτρησε 31 πόντους, 4 ασίστ, 2 τάπες, ένα κλέψιμο και 2 λάθη σε 35 λεπτά, αλλά δεν μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Παρά το άσχημο αποτέλεσμα, πάντως, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ορεξάτος στις δηλώσεις του κι όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι πλέον κάνει λιγότερα επιθετικά φάουλ απάντησε, αστειευόμενος: «Γερνάω, είμαι 26 χρονών πια. Δεν μπορώ να τρέχω με 100 μίλια την ώρα».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Πέρυσι είχα μεγάλο πρόβλημα με τα φάουλ. Φέτος δεν είμαι πιο συγκεντρωμένος και έχω κατεβάσει ταχύτητα. Δεν χρεώνομαι με πολλά επιθετικά φάουλ πλέον, ενώ πέρυσι είχα 2-3 επιθετικά φάουλ σε κάθε παιχνίδι. Φέτος πάω πιο προσεκτικά», για να προσθέσει...

«Ο τρόπος με τον οποίο παίζαμε πέρυσι, οι αντίπαλοι είχαν τρεις αμυντικούς μπροστά και δύο πίσω, ενώ φέτος υπάρχουν πλέον δύο αμυντικοί μπροστά, δύο στις γωνίες και ένας κάτω από το καλάθι. Και είναι πιο εύκολο για μένα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκική NAVTEX: Δεσμεύουν περιοχές στην καρδιά του Αιγαίου για άσκηση έρευνας και διάσωσης