Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Είμαι Αφρικανός, αν έρθεις εναντίον μου θα κάνω το ίδιο» (videos)

Newsbomb

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έξαλλος ήταν ο «Greek Freak» μετά την αντιαθλητική ενέργεια που έκανε ο Πι Τζέι Ουάσινγκτον στην αναμέτρηση των Μπακς με τους Χόρνετς.

Ο παίκτης της Σάρλοτ έβαλε ηθελημένα τρικλοποδιά στον Αντετοκούνμπο, ο οποίος τον έδειξε με το δάκτυλο αμέσως μετά τη φάση, ενώ δεν έκρυψε την ενόχληση του μετά το ματς.

«Μου έβαλε τρικλοποδιά επίτηδες ή όχι; Έτσι ένιωσα, επειδή το πόδι του ήρθε με φόρα. Ήμουν εκνευρισμένος, επειδή ήταν επικίνδυνη ενέργεια επειδή ετοιμαζόμουν να τρέξω. Παίζει σκληρά και σέβομαι κάθε αντίπαλό μου που το κάνει, αλλά είμαι Αφρικανός. Αν έρθεις εναντίον μου, θα έρθω εναντίον σου, ειδικά αν πιστέψω ότι το κάνεις επίτηδες», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης.

Όσον αφορά στον αγώνα ο Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι πολύ καλός και άγγιξε το triple double, μετρώντας 29 πόντους, 12 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ είχε και 3 κλεψίματα. Με αυτό τον τρόπο συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε οι Μπακς να επικρατήσουν 114-104 των Χόρνετς και να βελτιώσουν το ρεκόρ τους στο 38-23. Τα «Ελάφια» βρίσκονται στην τρίτη θέση της Ανατολής.