Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Εντυπωσιακός και με... υποστήριξη! - Με καλάθι στα 0.5'' το 1-0 των Μπακς

Newsbomb

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» πάλεψε με πάθος, οι συμπαίκτες του στάθηκαν στο πλευρό του κι οι Μπάκς έκαναν με δραματικό τρόπο το 1-0 στη σειρά με τους Χιτ.

Με τις μνήμες από τον αποκλεισμό στη «φούσκα» του Ορλάντο να είναι ακόμα νωπές, το Μιλγουόκι αναζητά την... εκδίκηση κόντρα στο Μαϊάμι.

Ο Αντετοκούνμπο κι η παρέα του έκαναν το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση στο δραματικό Game 1 της σειράς των playoffs. Οι Μπακς νίκησαν στην παράταση με 109-107 (99-99κ.α.), χάρη σε καλάθι του Κρις Μίντλετον, 0.5'' πριν το φινάλε.

Ο «Greek Freak» έδωσε το έναυσμα με τη μαχητικότητα του κόντρα σε μια άμυνα που παραδοσιακά τον φέρνει στα όρια του. Μέτρησε 26 πόντους με 10/24 δίποντα, 0/3 τρίποντα και 6/12 βολές, συν 18 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα, αλλά και 6 λάθη, με 4 φάουλ σε 45'27''.

Το σημαντικό ήταν ότι είχε άξιους συμπαραστάτες, με τον Μίντλετον να κάνει συνολικά εξαιρετική εμφάνιση (27π., 6ριμπ., 6ασ.), ενώ από κοντά ήταν κι οι Χόλιντεϊ (20π., 11ριμπ., 3ασ., 3κλ.), Λόπες (18π., 8ριμπ.)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι ψάχνει η Αστυνομία στις φυλακές Αλικαρνασσού - Τα ίχνη DNA και το σκίτσο